Eski Fenerbahçeli Jailson ülkesine dönüyor

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı futbolcu Jailson Çin ekibi Dalian'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Yıldız isim transfer tercihini yaptı.

Eski Fenerbahçeli Jailson ülkesine dönüyor
Eski Fenerbahçeli Jailson ülkesine dönüyor
GİRİŞ 06.01.2022 11:46 GÜNCELLEME 06.01.2022 12:43

Süper Lig'in ilk yarısında zirveden uzakta kalan Galatasaray, ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.



Sarı-kırmızılı takımın listesinde birçok isim bulunurken bunlardan en dikkat çekeni ise bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Jailson olmuştu. 

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre Porto ve Galatasaray'dan teklif alan Jailson transfer kararını verdi.



Çin ekibi Dalian Pro ile yaşadığı maaş sorununun ardından sözleşmesini fesheden 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, ülkesine dönmeye karar verdi.

PALMEIRAS DOĞRULADI

Palmeiras'la görüşmelerini sürdüren 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili açıklamalarda bulunan kulübün futbol direktörü Anderson Barros, "Bir süredir takip ettiğimiz bir fırsattı. Danilo Barbosa'nın kiralık sözleşmesini yenileyemeyince Jailson'a yöneldik" ifadelerini kullanarak transferi doğruladı.

Kariyerine Gremio'da başlayan Jailson; Chapecoense ve Fenerbahçe formaları giydikten sonra 2020 sezonunda Çin ekibi Dalian Pro'nun yolunu tutmuştu. (Fotomaç)