F.Bahçe iddialarının ardından Alex'ten açıklama!

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından adı Fenerbahçe ile anılan Alex De Souza geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe iddialarının ardından Alex'ten açıklama!
F.Bahçe iddialarının ardından Alex'ten açıklama!
GİRİŞ 24.12.2021 17:18 GÜNCELLEME 24.12.2021 17:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, Sao Paulo U20 takımının başında geçirdiği ilk sezonla ilgili Globo'ya konuştu.

Nisan 2021'de Sao Paulo U20 takımının başına geçen Alex De Souza'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Sao Paulo bana bir fırsat verdi ve ben de hazırlıklarımı buna göre yaptım. Genç futbolcularla çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Pro lisansımı almak için federasyonun kurslarına gidiyorum, son bir kursum kaldı ve sonrasında pro lisansımı almış olacağım.

"SEZON BİTİNCE OTURUP KONUŞACAĞIZ"

A takımda veya bir başka takımda görev almak için acelem yok. Futbol dinamik bir yapı ve her şey bir şekilde olması gerektiği gibi oluyor. Hiçbir şeye kestirme yoldan gitmek istemiyorum. Bu sezon bittiğinde Sao Paulo ile oturup konuşacağız. Burada U20 takımında mı kalacağım veya bakşa bir kulübe mi gideceğim belli olacak.

"OYUNCULARIMLA İLETİŞİME ÖNEM VERİYORUM"

İletişime ve diyaloğa çok önem veriyorum. Futbolcular da insan, onların da farklı duyguları var. Bazı antrenörlerin benimle kurmasını istediğim türden bir ilişkiyi oyuncularımla kurmak için ilk günden itibaren çaba harcadım ve bunu başardığımı düşünüyorum.

"YAŞADIĞIM EN BÜYÜK ZORLUK OYUNCULARIN SÜRELERİNİ AYARLAMAK"

İlk yılımda yaşadığım en büyük zorluk oyuncuların aldığı süreler. Her oyuncula olabildiğince fırsat tanımaya çalışıyorum. Bir yandan takımın başarısı için mücadele ederken bir yandan da oyuncuların kendilerini gösterecek şanslar bulmalarını istiyorum. 16-20 yaş aralığında futbolcularım var ve biliyorum ki onlar da A takıma çıkmak veya transfer olmak için heyecanlılar.

"CRESPO VE CENI'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Ben çabuk öğrenen bir insanım. A takımın önceki teknik direktörü Hernan Crespo ile çok vakit geçiriyordum. Crespo ayrıldıktan sonra yerine gelen Rogerio Ceni ile de oturup konuşuyoruz. Bu sohbetlerin bana çok katkısı oluyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 7
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    koç kendini kurtarmaya çalısıyor , alex bahane
    Cevapla
  • anti koc 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc baskan fenerbahce sampiyonluga hasret yada sampiyonluk hayal
    Cevapla
  • kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc alex i somurmesin bari , onu da bitirecek zengin çocuğu
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koç ver maç milyon dolarları al alex' i takımın başına; olmadı ver tazminatını gönder al löw'ü parayı düşünme arkanda fedakar ,Cefakâr ve çılgın bir taraftarın var kafanı yorma !!!!!!!!!!.
    Cevapla
  • fenerer 2 yıl önce Şikayet Et
    baymış bir espriyle demek gerekirse buna Kadir bile inanmaz
    Cevapla
  • Erhan Uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi kadir yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle