Kuveyt'te Cüneyt Çakır'ı çok zorlayan maç!

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Kuveyt'te yönettiği Al Kuwait-Al Qadisia maçında sürekli itiraz eden futbolculardan dolayı zor anlar yaşadı.

Kuveyt'te Cüneyt Çakır'ı çok zorlayan maç!
Kuveyt'te Cüneyt Çakır'ı çok zorlayan maç!
GİRİŞ 23.12.2021 15:13 GÜNCELLEME 24.12.2021 01:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

FIFA kokartlı Elit Kategori hakemi olan Cüneyt Çakır'ın, maç yönettiği ülkeler arasına Kuveyt de eklendi. Deneyimli hakem, Körfez ülkesinde kupa finalinde düdük çaldı.

Müsabakada Mete Kalkavan VAR olarak görev yaptı. Çakır'ın yardımcılıklarını Kuveyt Futbol Federasyonu'ndan M.Sayedali ve Omar A. Alshatti yaptı.



Çakır, Kuveyt Emir Kupası finalinde oynanan Al Kuwait-Al Qadisia maçını yönetti. Jaber Al-Ahmad Stadyumu’ndaki karşılaşmayı Al Kuwait, Kongolu forveti Dieumerci Mbokani’nin attığı golle 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.



Cüneyt Çakır'dan başarılı yönetim

Cüneyt Çakır 90 dakika boyunca oldukça başarılı bir yönetim sergilerken, tartışmalı pozisyonlarda verdiği kararların doğruluğu, pozisyonların tekrar gösterimlerinde ortaya çıktı. Ancak maçın hararetiyle deneyimli isme saha içinde çok sayıda karşı çıkışlar meydana geldi.

Hakemin düdüğüyle oyunun durduğu birçok pozisyonda futbolcular, Cüneyt Çakır’a kalabalıklar halinde yoğun itirazlarda bulundu. Maç içinde sarı kartına da başvuran tecrübeli hakem, Al Qadisialı oyuncuların penaltı itirazında bulunduğu bir pozisyonda ise VAR ile iletişim kurarak, kararının teyidini aldıktan sonra oyunu devam ettirdi.

Öte yandan Türk futbolunun en kariyerli hakemi olan Cüneyt Çakır’ın bundan önce yönettiği maçta kazancının yaklaşık 12 bin dolar olduğu iddia edilmişti. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun Çakır’la kendi liglerinde maç yönetmesi için masaya oturduğu da ileri sürülmüştü.

YORUMLAR 12
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli olduğu halde rahat rahat maç yönetebilen ..ve kararlarıyla hiç ceza almayan..dayısı sağlam hakemcik
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maçında kura değiştirip penaltı çalan hakem. Ondan sonra böyle bir penaltı çalınmadı Başına. toplananlar Galatasaraylı olsaydı en az 3 kırmızı vardı.
    Cevapla
  • aglot 2 yıl önce Şikayet Et
    fener'in en sevdiği hakem. ama sevmiyormuş gibi olmaları insanları çileden çıkarıyor. dışarıda temsil ettği içinde her zaman destekliyorum cüneyt abimi.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam fbli zaten normal değilmi
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gelme kal orada
    Cevapla
  • alparslan1071 2 yıl önce Şikayet Et
    collina çakır deyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle