Josef de Souza'nın sabrı taştı! Ayrılık krizi büyüyor

Al Ahli Kulübü'nde forma giyen Josef de Souza, alacaklarının küçük bir miktarının ödenmesi nedeniyle yönetimle kriz yaşıyor.

Josef de Souza'nın sabrı taştı! Ayrılık krizi büyüyor
Josef de Souza'nın sabrı taştı! Ayrılık krizi büyüyor
GİRİŞ 12.05.2020 23:54 GÜNCELLEME 12.05.2020 23:56

Fenerbahçe'den Al Ahli Kulübü'ne transfer olan Josef de Souza, ödenmeyen alacakları nedeniyle sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcu 15 günlük ödeme süresinde paranın tamamını talep ediyor.

 

 

Arap basınından Saudi 360'ın haberine göre Josef de Souza, Al-Ahli Kulübü'nün ödemesi gereken 1,5 milyon avroluk alacağını henüz tahsil edemedi. Brezilyalı futbolcu ile yaşanan krizi çözmeye çalışan Al Ahli Kulübü ödemenin bir kısmını yapsa da amacına ulaşamadı.

JOSEF DE SOUZA İKNA OLMADI

 

 

Suudi Arabistan ekibinden alacağının tamamını isteyen Josef de Soza, aksi takdirde sözleşmesini feshedeceğini yönetime bildirdi. Ödemenin küçük bir miktarını gerçekleştiren Al-Ahli yönetimi, Brezilyalı futbolcuyu ikna edemedi. Daha fazla sabır göstermeyeceğini ileten Josef de Souza, 15 günlük ödeme süresinde paranın tamamını alamazsa sözleşmesini feshedecek.

FENERBAHÇE'DEN 12 MİLYON EURO BEDELLE AYRILMIŞTI

31 yaşındaki önlibero oyuncusu Josef de Souza, 2018 yılının sezon başında 12 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olmuştu. Bu sezon Suudi Arabistan ekibiyle 21 resmi maça çıkan Josef de Souza, geride kalan süreçte 3 kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcunun Al Ahli ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: FUTBOLARENA