Diego Maradona Kulübeye geri dönüyor!

Haziran ayının ortalarında Meksika ekibi Dorados'un teknik direktörlüğü görevini bırakan Diego Armando Maradona, Gimnasia la Plata'nın teklifine sıcak bakıyor.

Diego Maradona Kulübeye geri dönüyor!
Diego Maradona Kulübeye geri dönüyor!
GİRİŞ 05.09.2019 15:54 GÜNCELLEME 05.09.2019 15:56

Arjantin efsanesi Diego Maradona avukatı Matias Morla, o dönem ayrılığı, "Maradona, Dorados'un teknik direktörlüğü görevine devam etmemeye karar verdi. Doktorlarının tavsiyesi doğrultusunda, sağlığına zaman ayıracak. Omuz ve dizinden iki ameliyat geçirecek. Tüm Dorados ailesine minnettarız. Rüyamıza daha sonra devam edeceğiz" ifadeleriyle duyurmuştu.

 

 

Matias Morla, aradan geçen kısa süre sonrası yeni bir açıklama yaptı ve "Diego Armando Maradona, Arjantin'in önemli takımlarından Gimnasia la Plata'dan aldığı teknik direktörlük teklifine çok olumlu yaklaştı ve kulübeye geri dönmek için büyük bir heyecan yaşıyor" dedi.

Maradona'nın teknik heyetine dahil etmek istediği Arjantin futbolunun unutulmaz golcülerinden Gabriel Batistuta ise, "Gerçekten üzerinde durmam gereken bir teklif olmasına karşın Maradona'ya nazik daveti için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Ayağımdaki protezi çıkarmak için ameliyat olmam gerekiyor zira şu an yürümekte dahi zorluk yaşıyorum" yanıtını verdi.

 

 

58 yaşındaki Maradona, son olarak çalıştırdığı Meksika ekibi Dorados'un başında 20 karşılaşmaya çıkarken, 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı.