6 aylık imza atan Talisca'ya dudak uçuklatan maaş

Son olarak Beşiktaş forması giyen ve taraftarların gönlünde taht kuran Anderson Talisca, kariyerine Çin’de devam edecek. Guangzhou Evergrande ekibiyle 6 aylığına anlaşan yıldız futbolcu, bu süre zarfında 5.5 milyon Euro elde edecek.

6 aylık imza atan Talisca'ya dudak uçuklatan maaş
6 aylık imza atan Talisca'ya dudak uçuklatan maaş
GİRİŞ 13.06.2018 18:21 GÜNCELLEME 13.06.2018 18:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Brezilyalı futbolcunun, Çin ekibine transferiyle ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Talisca’nın 6 ayda net maaş olarak 5.5 milyon Euro elde edeceği ifade edildi.

Bilindiği gibi futbolcunun bonservisi Benfica’da bulunuyor. Ocak ayına kadar Guangzhou takımında oynayacak olan Talisca, Beşiktaş’ta 47 maçta rakip ağları 20 kez sarsarken 8 de gol pası verdi.

 

 

Genç yıldız, ”Artık Guangzhou oyuncusuyum. Yeni bir ülkede, kültürde rekabeti kabul ettim. Eminim ki çok iyi karşılanacağız” dedi.

Talisca, transfer tercihini ise, “Çin'e gidiyorum çünkü ülke futbolunun büyümesinin bir parçası olmak, burada tarihe geçmek ve Çin'in futbol piyasasında saygı duymasını sağlamak istiyorum” diye özetlemişti.

YORUMLAR 16
  • ali emre karatekin 5 yıl önce Şikayet Et
    adam parayı seçti
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    temiz para
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    eşkiya dünyaya hükümdar olmaz. bu nedir kardeşim ya bu adamlar ne iş yapıyorlar ki bu kadar uçuk paralar uçuşup duruyor!
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Cin bütün Dünya yi Para ya bogar
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedense melezlerden iyi futbolcular çıkıyor. Taliska da yetenekli çocuk.Çin ekibi her futbolcuya böyle bankör davranmaz.
    Cevapla
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    altı ayın sonunda şimdi paragöz diye suçladıkları adamı acaba tekrar slanilirmiyiz diye iç geçirmezlerse bende bi şey bilmiyom. nedense gelirken kral giderken pespaye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle