Diego'yu onore eden müthiş teklif!

Flamengo'da Fenerbahçe'dekinin tam tersi bir görüntü ortaya koyan ve şov yapan Diego'ya, kulübün efsane ismi Zico'nun 10 numaralı forması layık görüldü.

Diego'yu onore eden müthiş teklif!
Diego'yu onore eden müthiş teklif!
GİRİŞ 18.12.2016 15:58 GÜNCELLEME 18.12.2016 15:58

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan iki sezonun ardından ülkesine giden Diego Ribas, Brezilya'da adeta yeniden doğdu. Ligin ikinci yarısından itibaren Flamengo'da forma giymeye başlayan yıldız futbolcu oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Performansıyla takımı üst sıralara doğru taşıyan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu, 17 maçta forma giydi 6 gol atarken 3 de asist yaptı. Flamengo ligi üçünçü bitirerek, gelecek sezon Libertadores Kupası'na direkt katılım hakkı kazandı.

Takımda sezonun en iyi futbolcusu olarak gösterilen Diego'ya kulüp bir jest yaptı ve takımın efsane futbolcusu Zico ile özdeşleşen 10 numaralı formayı giymeyi önerdi. Halihazırda 35 numaralı formayı giyen oyuncu, Ederson'un giydiği 10 numaralı forma için gelen öneriyi geri çeviren Diego 35 numara giymeye devam etmek istediğini söyledi.

'Daha iyi teklifler vardı'

Brezilya basınına bir röportaj veren tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'den ayrılık sürecine ilişkin de bir itirafta bulundu daha iyi teklifleri geri çevirdiğini belirtti. Arap ya da Çin takımlarının kendisine ilgisi sorulan Diego, "Flamengo'yu maddi açıdan seçmedim. Bu benim için bir rüyanın gerçekleşmesidir. Finansal açıdan daha cazip teklifler vardı" yanıtını verdi.

'Real Madrid beni istedi'

Fenerbahçe'nin dışında Wolfsburg, Juventus ve Atletico Madrid gibi kulüplerin de formasını giyen yıldız futbolcu, Avrupa'da oynadığı dönemde bir çok dev ekipten teklif aldığını da savundu ve şunları söyledi: "Real Madrid bunlardan bir tanesiydi. Ayrıca Bayern Münih'ten de teklif aldım. Ancak o dönem Juventus'u seçmiştim" dedi.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL