İsrailli bir muhabir, ekibiyle birlikte bir taksiden atıldığını ve İsrailli oldukları için Katar'da Dünya Kupası´nı izledikleri bir restorandan ayrılmalarının söylendiğini iddia etti.

Muhabir Dror Hoffman yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Taksi şoförü bizi yolun ortasında bıraktı. Kardeşlerini öldürdüğümüzü ve bizden para almayacağını söyledi. Daha sonra, bir restoranın yanında çekim yaparken restoran sahibi yanımıza gelerek nereli olduğumuzu sordu. İsrailli olduğumuzu öğrenince güvenlik görevlilerini getirip oradan ayrılmamızı ve çektiğimiz görüntüleri silmemizi istedi. Ben buraya futbol konuşmaya geldim. Bu olaylar beni çok üzüyor, kendimi kötü hissediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 281 Yorum Var
  • İSMAİL 29.11.2022 08:38
    azıcıkta olsa filistinli kardeşlerimizin yaşadığı dramı gözünüzün önüne getir bu onların çektiğinin yanında devede kulak kalır.
  • Ali 29.11.2022 00:55
    Anadolu insanı iyi bilir. Siz kemresiniz ilersi kenefler. Sana çok degişikşeyler yapabilirlerdi. Ama. Onlar MÜSLÜMAN. İyi insanlar.
  • Memet 29.11.2022 00:52
    Cunki kotudunuz igreltisiniz dunya muslumanlarinin gozunde yaptiginiz zulumlerle. 5yasindaki kizini oldurxugunuz filistinli annede cok uzgun
  • Ali İhsan 29.11.2022 00:03
    Dua et sizin suçsuz Filistin halkına yaptığınız gibi silah çekip yolun ortasında kafanıza sıkmamışlar.
  • İbraam 29.11.2022 00:03
    Ne bilelim algı yapmadığını yine müslümanları kötü göstermeye çalışıyor olmayasınız siz çok kurnazsınız şeytanın yardımcıları
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek