Rıdvan Dilmen: İki takım da risk almadı!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol'da maçı değerlendirdi. Dilmen, iki takımın da risk almadığını belirtirken, lig standartlarının altında bir derbi oynandığını söyledi.

GİRİŞ 10.03.2013 09:54 GÜNCELLEME 10.03.2013 10:00

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 0-0 sona eren Spor Toto Süper Lig mücadelesinin ardından Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay mücadeleyi değerlendirdi.

% 100 Futbol (Trabzonspor-Beşiktaş)

Beşiktaşlıların puana sevindiğini belirten Dilmen, "Oyunun ilk 25 dakikasının dışında ve ikinci yarının tamamında Trabzonspor oyuna hakimdi. Oyun ibresi tamamen Trabzonspor'daydı. Beşiktaş için böylesine oyunda 1 puan değerli. Beşiktaş'tan stoperler dışında üç yıldız vereceğimiz oyuncu yok. Trabzonspor'da ise Mustafa Yumlu, Serkan ve Soner..." diye konuştu.

İki takımın da risk almadığını belirten Dilmen, "Trabzon bunu pasla yaptı, Beşiktaş ise savunarak yaptı. Niang, Mustafa yakalandığında etkisizdi. İki takımın kalecisi de soğuktu, Onur'un refleksi çok önemliydi, müthiş bir refleksle çıkardı" dedi.

Adrian'ın pozisyonu için Dilmen, "Adrian'ın sonuçlandıramadığı bir pozisyon vardı, Escude çok önemli bir hamle yaptı ve rakibi bozdu. Kurallar dahilindeydi, itirazlar oldu ama penaltı değildi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL