Rıdvan Dilmen: Penaltıyla alakası yok!

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Webo'ya yapılan hareketin penaltı olmadığını söyledi.

GİRİŞ 25.02.2013 00:44 GÜNCELLEME 25.02.2013 08:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçta Kasımpaşalı Yalçın Ayhan'ın Fenerbahçeli Pierre Webo'ya yaptığı müdahaleyi karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı penaltı olarak değerlendirdi. Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen ise pozisyonun penaltı olmadığını söyledi.

DİLMEN: "BENCE PENALTI DEĞİL"

NTV'de yayınlanan 'Yüzde 100 Futbol' adlı programda pozisyonu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Serdar Tatlı'yı aradım 'Penaltı' dedi. Görüşlerine fazlasıyla inanırım. Fakat bence illa kural diye bir şey yok. Ben de gördüm pozisyonu. Bu kadar mücadele ile penaltı diyemem. Kuralların penaltının bu kadar katı olmaması lazım. bFutbol anlayışıma göre, ben bu penaltıyı vermem. Kural eğer böyleyse bu kuralı değiştirsinler. Her çekme penaltı olmaz. Böyle penaltılar her maç 10 tane çıkar. Kasımpaşa'nın pozisyonu olsa vermezdi" dedi.

YORUMLAR 5
  • Mahmut Altunkaynak 11 yıl önce Şikayet Et
    At gözlüğü ile bakanlar. Ben söylemiyorum..Bak Rıdvan söylüyor.Eğriye eğri,doğruya doğru.Ama rıdvan hoca bu ülkede doğru söyleyene dokuz köyden (Pardon dokuz kanaldan ) kovarlar haberin ola.Sonrada demedi deme.
    Cevapla
  • refik ayaz 11 yıl önce Şikayet Et
    kasımpaşaya olsa vermezdi. fenern zaferinin şifresi burada
    Cevapla
  • ali kuloğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunun gelişmesine vurulan pranga.....???. 3 büyükler hegemonyası...ve...basın yayının....!!!!
    Cevapla
  • yasar ates 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yobaz olmayın.. hakem çekmeye penaltı vermesin de silah çekene mi penaltı versin . mehmet topalın koluna çarpan topu neye konuşmuyorsunuzda vay çekme kuralı çıkarılsın o zaman futbolcu ceza alanına nasıl girecek. hatta koşmasınlar, orta sahadan her futbolcu şut atsın fazla atan kaybetsin. az atan kazansın. çok atan kazanır kuralını değiştirsinler. olmadı penaltı kuralını değiştirsinler. fenere penaltı verilemez diye anayasa yapın. tartışmayı kökten halledin.
    Cevapla
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    Haksız 3 puan . dediğim gibi hakem görevini bırakmalı fenerbahçe hakemi aylık maaşa bağlamalı . bukadar ucuz düdükler çalınmaz be kardeşim.
    Cevapla