Bağcılarlı sporculardan büyük başarı! Fas'ta iki altın madayla

Bağcılar Belediyesi Para Atletizm Milli sporcuları Hamide Doğangün ve Zübeyde Süpürgeci, 2025 Dünya Atletizm Grand Prix’sinde büyük başarı elde etti.

Bağcılarlı sporculardan büyük başarı! Fas'ta iki altın madayla
Bağcılarlı sporculardan büyük başarı! Fas'ta iki altın madayla
GİRİŞ 29.04.2025 18:41 GÜNCELLEME 29.04.2025 18:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bağcılar Belediyesi Para Atletizm milli sporcuları Hamide Doğangün ve Zübeyde Süpürgeci, 24-26 Nisan tarihleri arasında Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen 2025 Dünya Atletizm Grand Prix’sinde ülkemizi temsil ettiler.

Turnuvanın 3. Ayak Yarışları’nda Tekerlekli Sandalye Koşu Branşı’nda sahneye çıkan milli atletlerimizden Doğangün, T53 400 ve T53 100 metrede iki altın madalya kazandı.

Süpürgeci ise, T54 40O ve T54 100 metrede iki gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz

Başarılarından Milli Sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, “Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırarak bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman spora ve sporculara desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Helal be kardeslerimiz
    Cevapla
  • Kırkpınar 8 saat önce Şikayet Et
    Teşekkürler, varolun sağolun.
    Cevapla
  • Cengizhan li Murat 8 saat önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşlerime nice Altın madalya
    Cevapla