Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın milli boksörlere tebrik!

Milli boksörler, Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda toplam 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporcularımızı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın milli boksörlere tebrik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın milli boksörlere tebrik!
GİRİŞ 17.03.2025 14:39 GÜNCELLEME 17.03.2025 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli boksörler, Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda toplam 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'ye altın madalya, 66 kiloda mücadele eden olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Busenaz Sürmeneli'den geldi. 52 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş ve 81 kiloda Büşra Işıldar gümüş madalya kazanırken, 57 kiloda Esra Yıldız Kahraman ve +81 kiloda Elif Güner bronz madalya elde etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli sporcuları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2025 Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'ndaki tarihi başarılarıyla ülkemizin gururu olan milli sporcularımıza emekleri için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mustafa 6 saat önce Şikayet Et
    Bu ülkede futbolda birlik beraberlik olmadıkça Avrupa'da hiç başarı elde edmeyiz çünkü kendi takimlarimizi UEFA sikayet eden bizim takimlar siyaset aksakllilar futbolun içinde şike hile ne ararsan bizim futbolda hepsi var
    Cevapla