Harikasın Ebru! Bronz madalya kazanan milli sporcumuz tarihe geçti

Milli para tenisçimiz Ebru Acer, tek kadınlar WS11 yarı finalinde Japonya'dan Natsuki Wada'ya 3-2 mağlup olarak Paris 2024 Paralimpik Oyunları Üçüncüsü oldu.

GİRİŞ 05.09.2024 12:29 GÜNCELLEME 05.09.2024 12:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda para masa tenisinde kadınlar S11 sınıfında özel milli sporcu Ebru Acer, bronz madalya elde etti.

South Paris Arena 4'te düzenlenen para masa tenisi müsabakalarında milli sporcu Ebru, S11 sınıfında yarı finalde Japonya'dan Natsuki Wada'yla karşılaştı.

İlk seti 11-9 kazanan Ebru, ikinci seti 7-11 geride tamamladı. Üçüncü seti 11-6 alan milli sporcu, dördüncü sette 9-6 önde olmasına rağmen rakibine üst üste sayılar vererek seti 9-11 kaybetti ve maça 2-2'lik eşitlik geldi. Final setinde daha iyi olan Japon sporcu, seti 7-11, maçı da 3-2 kazanarak finale çıktı.

TARİHE GEÇTİ

Ebru Acer ise bronz madalya elde etti. Ebru Acer, para masa tenisinde madalya kazanan ilk özel Türk sporcu olarak tarihe geçti.

Maçın bitimiyle gözyaşlarına hakim olamayan Ebru Acer, "Üzgünüm, ilk olimpiyatım" ifadelerini kullanırken 2028 yılında da altın madalya alacağının sözünü verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • gurbetci 1 hafta önce Şikayet Et
    helal olsun kizimiza ülkemize madalya kazandirdi cani gönülden tebrik ederim
    Cevapla
  • coban 1 hafta önce Şikayet Et
    benide duygulandirdin kiz.. ALLAH seni güldürsün.. tebrik ederiz.. o madalyan bizim icin bir gurur kaynagi..
    Cevapla
  • isimsiz 1 hafta önce Şikayet Et
    kardeşim üzülme sen bu azimle dünyayı dize getirirsin allah razı olsun ellerin ayakların dert göztermesim
    Cevapla
  • Denizci 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynen orada bulunmak temsil etmek de önemli. Sıkıntı yok. Tecrübe önemli . Daha sağlam olup altın madalya ve gençler için UMUT oldun. Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • çoban memed 1 hafta önce Şikayet Et
    Ebru kardeşim tebrik ediyorum, ülkemize bu sevinci yaşattığı için kendisine minnettarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle