Busenaz Sürmeneli, Paris 2024'e çeyrek finalde veda etti!

Son dakika haberi: Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, kadınlar 66 kilo çeyrek finalinde Taylandlı rakibine 4-1 mağlup olarak elendi ve Paris2024'e veda etti.

GİRİŞ 03.08.2024 18:38 GÜNCELLEME 03.08.2024 19:19
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Olimpiyat Oyunları'nda olimpiyat şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, kadınlar 66 kilo çeyrek finalinde Taylandlı rakibine 4-1 mağlup olarak elendi ve Paris2024'e veda etti.

Fransa'nın başkenti Paris'teki North Paris Arena'da boks branşının kadınlar 66 kilo çeyrek final karşılaşması yapıldı.

Son olimpiyat şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Taylandlı Janjaem Suwannapheng'e 4-1 yenilerek madalya şansını kaybetti.

Fenerbahçe ise Busenaz Sürmeneli için X hesabından bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Giresunlu Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Tayland ve benzeri gayspor mensubu 3.cu çeşitlerin olimpiyatları ayrı yapılmalı ,paris Avrupa'da zaten gay şehri, amisterdam ile, veyl olsun, 3.cu çeşitlere ve sempati duyup onlarda insan diyenlere.
    Cevapla
  • Bamsı Alp 1 ay önce Şikayet Et
    Erkek önündekini kesince kadın olmuyor. Bildiğin veaikalı sapık oluyor ama kadınlar kategorisinde yarıştırılıyor. Büyük haksızlık. Yerin dibine batsın bu lgbt sapkınlığı
    Cevapla
  • Tosya 1 ay önce Şikayet Et
    Bukadarmış çünkü üstüne koymamış
    Cevapla
  • Viyanalı 1 ay önce Şikayet Et
    Rakibi kadin degil dönme
    Cevapla
  • Kartal 1 ay önce Şikayet Et
    Bir önceki maçında rakibine yönelik ring içinde şımarık ciddiyetsiz hareketleri sportmene yakışmayan hareketlerdi. Bence bunun sonucu mağlubiyet geldi. Ne olursan ol rakibini incitici hareket yapma. Israilli abd li ve İngiliz hariç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle