Kortu arılar bastı: Maç 2 saat durdu

ABD'nin Indian Wells kentinde düzenlenen turnuvada Alcaraz'ın Zverev'e karşı oynadığı çeyrek final maçının ilk dakikalarında kortu arılar bastı.

Kortu arılar bastı: Maç 2 saat durdu
Kortu arılar bastı: Maç 2 saat durdu
GİRİŞ 16.03.2024 10:58 GÜNCELLEME 16.03.2024 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda, arı sürüsü yüzünden yaklaşık 2 saat ara verilen çeyrek final karşılaşmasında tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 6 numaralı seribaşı Alman sporcu Alexander Zverev'i yenerek yarı finale çıktı.

Arı sürüsünün Alcaraz'ın etrafını sarması üzerine maçın hakemi karşılaşmaya ara vermek zorunda kaldı. Korta çağrılan arıcının arıları saha etrafından uzaklaştırmasının ardından müsabakaya kaldığı yerden devam edildi.

Alcaraz, Alman rakibini 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek Indian Wells'te yarı finale yükseldi. Böylece İspanyol sporcu, Zverev'in 6 ay içinde üçüncü kez onu yenmesini engelledi.

Carlos Alcaraz, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Tuhaftı. Tenis kortunda hiç böyle bir şey görmemiştim. Sahadan koşarak çıktığımızda televizyonda arı istilasını izliyorduk ve buna çok güldük. Benim için komikti. Karşılaşma, tenisle değil bununla hatırlanacak" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • AAA 1 ay önce Şikayet Et
    Arılar sokarsa o arı hemen ölüyor bence de
    Cevapla
  • İhsan 1 ay önce Şikayet Et
    Oğul gelmiş.
    Cevapla