Onur Demirci'den gümüş madalya

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 109 kiloda mücadele eden Onur Demirci silkmede 207 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalya kazandı.

Onur Demirci'den gümüş madalya
Onur Demirci'den gümüş madalya
GİRİŞ 19.02.2024 21:56 GÜNCELLEME 19.02.2024 23:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Halter Şampiyonası'nın sekizinci günü akşam seansında 109 kiloda Muhammed Emin Burun ve Onur Demirci, podyuma çıktı. Erkekler 109 kiloda mücadele eden Onur Demirci silkmede 207 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalya kazanırken, toplamda ise 375 kiloyla dördüncü sırada yer aldı.

İlk kez büyüklerde yarışan Muhammed Emin ise silkmede 191 kiloluk kaldırışıyla on birinci sırada yer alırken, toplamda ise 357 kiloyla sekizinci sıraya yerleşti.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü madalyasından dolayı Onur Demirci'yi, kulübünü ve antrenörleri tebrik etti.

Bakan Bak'tan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, erkekler 109 kiloda katıldığı Avrupa Halter Şampiyonası'nda silkmede gümüş madalya kazanan Onur Demirci’yi yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında, "Bulgaristan’ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’ndan madalya haberleri gelmeye devam ediyor. 109 kiloda mücadele eden ve silkmede 207 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalya kazanan Onur Demirci’yi kutluyorum. Milli haltercimizin kazandığı gümüş madalyada emeği olanlara teşekkür ediyor, Onur Demirci’nin başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Akıncı 2 ay önce Şikayet Et
    İsmin gibi Onurlandırdın, Türkiye yi, Demir çocuk. Başarılarının devamını diliyor altın madalyaları bekliyoruz İNŞAALLAH.
    Cevapla