Üsküdar Belediyesi'nden ödüllü E-Spor turnuvası!

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği E-Spor turnuva takım eşleştirme ve tanıtım programı gerçekleştirilecek. 50 bin TL'yi bulan final ödülleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından takdim edilecek.

Üsküdar Belediyesi'nden ödüllü E-Spor turnuvası!
Üsküdar Belediyesi'nden ödüllü E-Spor turnuvası!
GİRİŞ 07.02.2024 16:18 GÜNCELLEME 07.02.2024 16:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üsküdar Belediyesi Espor Merkezi turnuvası başlıyor. MOBA,FPS,RTS ve diğer tüm espor alanlarında profesyonelleşmek isteyen gençler, esporun tatlı rekabeti ile Üsküdar Belediyesi Espor Merkezi’nde becerilerini sergileyecek.

Teknik, taktik gelişimin yanı sıra psikoloji, performans yönetimi, etik, organizasyon ve bunun gibi bir çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.



Valorant oyunuyla yapılacak turnuvada 1. takıma 25 bin TL, 2. takıma 15 bin TL ve 3. takıma 10 bin TL ödül verilecek. Final ödülleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından verilecek. 

Turnuvanın takım eşleştirme ve espor merkezi tanıtım programı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve diğer davetlilerin katılımı ile 17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 16.00'da Üsküdar Belediyesi Çavuşdere Spor Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 

KATILIM VE BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tebliğci 2 ay önce Şikayet Et
    Üsküdar belediyesi anca böyle tırı vırı işler ile uğraşsın. Olası bir depremde Allah göstermesin her candan mesul olacak öyle her seçimde yalandan yok şöyle imar veriyoruz yol yarısı şurdan yarısı buradan yalan dolan İnşaallah Maraş Hatay gibi olmaz dilerim Allah dan.
    Cevapla