Milli sporcuya büyük ayıp! Ayşe Begüm Onbaşı siyasete kurban gitti

Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ömer İşçi’nin Instagram paylaşımını beğendi. Mevcut başkan, tahsis edilen arabayı geri aldı, annesinin görev yerini değiştirdi.

Milli sporcuya büyük ayıp! Ayşe Begüm Onbaşı siyasete kurban gitti
Milli sporcuya büyük ayıp! Ayşe Begüm Onbaşı siyasete kurban gitti
GİRİŞ 20.12.2023 23:42 GÜNCELLEME 20.12.2023 23:42
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Aerobik Cimnastikte Türkiye'nin gururu olan Ayşe Begüm Onbaşı, başarılarıyla sadece ülkenin değil, doğum yeri Akhisar'ın da tanıtımında büyük rol oynadı.

2020'de Akhisar Belediyesi Spor Kulübü'ne katıldı

2 Dünya, 2 Avrupa, 4 Dünya Kupası şampiyonluğu olan, 2 kez Dünya ve Avrupa ikinciliği, 3 kez de Dünya üçüncülüğü yaşayan Ayşe Begüm, Ocak 2020'de Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden doğum yeri olan Akhisar Belediyesi Spor Kulübü'ne katılmıştı.

CHP'li belediye başkanının tepkisini çekti

Ayşe Begüm'ün AK Parti'den Akhisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ömer İşçi'yi Instagram'dan takip etmesi ve paylaşımlarını beğenmesi CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun tepkisini çekti.

Annesinin görev yeri değiştirildi

İşçi'nin adaylığını açıkladığı 23 Kasım tarihinden sonra Belediye'nin halkla ilişkiler biriminde çalışan Anne Seçil Bayraktar, merkezden Yeldeğirmeni bölgesine gönderildi.

Tahsis edilen araç geri alındı

Ayşe Begüm'e antrenmanlara gitmek için tahsis edilen şoförlü araç da geri alındı. Akhisar halkı, şampiyonluklarıyla ilçenin tanıtımında büyük pay sahibi olan sporcunun, siyasi çekişmeye kurban gitmesine tepkili. Başarılı sporcu da 27 Kasım'da spor hayatını noktaladığını duyurmuş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kararımı verene kadar, düşüncelerimin derinliklerine boğulmamam için kendilerini hırpalayan ailem, özür diliyorum. Sizi kendi yaşadığım zorluklarla beraber bırakmak mecburiyetinde olduğum için."

KAYNAK: SABAH
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 56
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç Bir Başarı Cezasız Kalmaz sözü ...
    Cevapla
  • Musa 4 ay önce Şikayet Et
    Başarılı insanların cezalandırılması bitmez bu ülkede. Kahrolsun CHP
    Cevapla
  • Hakan CAN 4 ay önce Şikayet Et
    CHP ne zaman menfaat olmayan bir duruş sergilemiş ki, insanlarla yaşantıları ile hemhal olmuş ki. İttihak Terakkinin toruncukları Koskoca Osmanı devleti aliyye'yi yıkmışlar , Gönülleri yıkmak onlar için zor olmaz ki.
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Halk otobüsünde yapsın tanıtımını. Ayrıca bu zamana kadar tahsis edilen aracın taksi bedelini tahsis edenle birlikte toplu olarak ödesin.
    Cevapla
  • Aydın Gündüz 4 ay önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti.Normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle