Sinir küpüne dönen İsmail Balaban güreşten çekildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yağlı güreşlerin finalinde, Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşı karşıya geldi. Rakibine sinirlenen ve güreşten çekilen Balaban, ardından seyircilerle tartıştı.

Sinir küpüne dönen İsmail Balaban güreşten çekildi!
Sinir küpüne dönen İsmail Balaban güreşten çekildi!
GİRİŞ 12.11.2023 22:25 GÜNCELLEME 12.11.2023 22:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi'ndeki Kovanlık mevkisinde "Ramazan Çatal" anısına, bu yıl ilki gerçekleştirilen yağlı güreşler yoğun ilgi gördü.

Kıran kırana geçen güreşlerin finalinde, Mustafa Batu ile Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlarından İsmail Balaban karşılaştı. Nefeslerin kesildiği güreşte rakibine sinirlenen İsmail Balaban, rakibinin elini kaldırarak güreşten çekildi.

Sahadan ayrılırken kendisine tepki gösteren seyircilere yönelen Balaban, bir süre seyircilerle tartıştı.

Ardından "Şu telefondakileri siler misiniz" diyerek tartışmanın görüntülerini çeken muhabir Emrullah Gök'ün yeleğini tutup, görüntüleri silmesini istedi.

Balaban, takım arkadaşlarının da gelmesiyle görüntüleri sildirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Posiedon 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu Allah Kuran'da boşuna dememiş Hıristiyanlarla Yahudilerle dost edinmeyin diye ama merak etmeyin İsrail ölen Filistinlilere Tanzimat verip herşey unutulacak Biz insan oğlu herşeyi unutan bir yaratigiz
    Cevapla
  • Yüksel E. 5 ay önce Şikayet Et
    Kendine has tavrı ve güreş stili ile İsmail iyi güreşcidir. Yüklenmeyin bu kadar. Ortada bir yanlış karar varsa itiraz etme hakkı var. Keşke o malum yarışmaya katılmasaydı.
    Cevapla
  • Cahil 5 ay önce Şikayet Et
    Testosteron kürünü az vurun..
    Cevapla
  • Neşet 5 ay önce Şikayet Et
    Hep izliyorum güreşi güreş gibi yapanların başında geliyor çok güreşi oyun ararken kaybetti pehlivanlarin çoğu rakibin hatasını bekliyor dünkü güreşte bile rakibi hiç güreşmedi bi izleyin derim ve utanmadan kemer taktı
    Cevapla
  • R...A 5 ay önce Şikayet Et
    Şaşırmadık pehlivan olmaz bu adamdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle