Çocuklar 100. Yıl için kulaç attı

Düzce Üniversitesi ve Düzce Belediyesi iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen “100. Yıl Yüzme Şenliği” 7-10 yaş aralığı 180 çocuk sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Çocuklar 100. Yıl için kulaç attı
Çocuklar 100. Yıl için kulaç attı
GİRİŞ 30.10.2023 18:24 GÜNCELLEME 30.10.2023 18:24

Düzce Üniversitesi Spor Tesisleri, Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen etkinliğe Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdi.

Yarışlar, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’in başarı dileklerinin iletilmesi ile başladı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışmada 7-10 yaş arası 180 çocuk; serbest, sırt üstü ve kurbağalama kategorilerine kozlarını paylaştı. Yarışmaları izlemeye gelen aileler de Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen etkinliklerden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Özlü ve Rektör Sözbir’e teşekkür ettiler.

Müsabakalar öncesinde katılımcı 180 çocuğa bone dağıtımı yapılırken, yarışmada farklı kategorilerde dereceye giren çocukları, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden ve SKS Daire Başkanı Tahir Güney tebrik ederek, onlara madalya ve hediye çeki ödülleri takdim ettiler.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL