Eski Galatasaraylı Formula 1 takımına ortak oldu

Formula 1 takımlarından Alpine'in yeni hissedarları açıklandı. Aralarında Juan Mata, Trent Alexander Arnold ve Anthony Joshua aralarında olduğu 5 isim Alpine'de yatırımcı oldu.

Eski Galatasaraylı Formula 1 takımına ortak oldu
Eski Galatasaraylı Formula 1 takımına ortak oldu
GİRİŞ 17.10.2023 19:39 GÜNCELLEME 17.10.2023 19:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollywood'un ünlü isimleri ve İngiliz ekibi Wrexham'ın sahibi Ryan Reynolds ve Rob McElhenney ile birlikte Michael B Jordan'ın yer aldığı Otro Capital aracılığıyla çok sayıda sporcu Formula 1 takımlarından Alpine ortak oldu.

Haziran ayında Otro Capital, takımın yüzde 24'lük hissesini satın almıştı. NFL takımlarından Kansas City Chiefs'in yıldız isimleri Patrick Mahomes ve Travis Kelce, hisse alan isimlerden olmuştu.

İki isme ek olarak bugün Juan Mata, Trent Alexander Arnold, Anthony Joshua, Alexander Zverev ve Rory McIlroy'un Formula 1 ekibinin yeni yatırımcıları olduğu duyuruldu. 5 ismin 200 milyon euroluk bir yatırıma ortak olduğu ifade edildi.

Şu anki değeri 900 milyon dolar Alpine'in değerinin bu yatırımlarla artması bekleniyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Juan Mata şunları söyledi, "Sporun büyümesine büyük bir inancım var ve Alpine bunun için doğru adres."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    bize ne
    Cevapla
  • Faruk 6 ay önce Şikayet Et
    Haberin anlamı Eski Galatasaray lı diyor
    Cevapla