Bakan Bak'tan Şahika Ercümen'e tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki dalışıyla, 105 metre olan dünya rekorunu geliştirerek 106 metre ile dünya rekorunun yeni sahibi olan Şahika Ercümen’i tebrik etti.

Bakan Bak'tan Şahika Ercümen'e tebrik mesajı
Bakan Bak'tan Şahika Ercümen'e tebrik mesajı
GİRİŞ 17.10.2023 12:48 GÜNCELLEME 17.10.2023 12:48

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Hatay’da gerçekleştirdiği paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki dalışıyla, 105 metre olan dünya rekorunu geliştirerek 106 metre ile dünya rekorunun yeni sahibi olan Şahika Ercümen için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hatay’da gerçekleştirdiği paletsiz değişken ağırlık kategorisindeki dalışıyla, daha önce 105 metre olan dünya rekorunu geliştirerek 106 metre ile dünya rekorunun yeni sahibi olan Şahika Ercümen’i yürekten kutluyorum. Deprem bölgesinde farkındalık oluşturulması için "Hatay'a nefes ol" sloganıyla organize edilen Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen yapılan rekor denemesini başarıyla gerçekleştiren Şahika Ercümen’i duyarlılığından dolayı da kutluyorum. Bu başarı, Türk kadınının gücünü ve elde edebileceği başarıları tüm dünyaya gösteriyor. Milli sporcumuzun dünya rekoru kırmasında emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyor, Şahika Ercümen’e başarılarının devamını diliyorum.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.