Milli yüzücü Kuzey Tunçelli'den bir altın madalya daha

Fenerbahçe'nin milli yüzücüsü Kuzey Tunçelli, İsrail’de devam eden Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda 800 metreden sonra 1500 metre serbest stilde de 14:59.80'lik derecesiyle altın madalya kazandı.

Milli yüzücü Kuzey Tunçelli'den bir altın madalya daha
Milli yüzücü Kuzey Tunçelli'den bir altın madalya daha
GİRİŞ 09.09.2023 22:02 GÜNCELLEME 09.09.2023 23:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail'de devam eden Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda 800 metrede altın madalyanın sahibi olan Kuzey Tunçelli, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sporcusu Kuzey Tunçelli, 800 metre serbest stilde de Olimpiyat A barajını geçerken, 3 gün arayla Dünya Gençler Yüzme Şampiyonası'nda ikinci altın madalyasını kazandı.

Kuzey Tunçelli, bugün yapılan 1500 metre serbest stilde 14:59.80'lik derecesiyle birinci oldu.

KAYNAK: İHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Halk 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanlığı literatür adı ile antifenerist hastalığı psikolog arkadaşların yeni tez sahası olur.
    Cevapla
  • Vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    Bu haber FB Düşmanlarını çatlatır emeği geçen herkese teşekkürler özellikle yüzücümüze ayrı bir parantez açmak lazım başarılarıyla bizleri mutlu ettiği için çok ama çok teşekkürler başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Biri 7 ay önce Şikayet Et
    Haberin fener kısmının ciddiye alnır bir tarafı yok. Futbolda nasıl ki emek hırsızlığı yapılıyorsa diğee branşlardada sporcu hırsızlığı yapılıyoer. Burada kutlanması gereken kişi milli sporcumuz kuzeydir. Yürüyedur çocuk.
    Cevapla
  • KAYI 7 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle Fenerbahçe spor kulübünün kadrosunda yer alan Milli yüzücü kardeşimiz Kuzeyi can-ı gönülden kutluyoruz . Tabii ki bu imkanları sunan ve emegi geçen başta ailesi olmak üzere, antrenörlerini ve dahi Fenerbahçe yüzme şubesi ve kulüp yetkililerini de tebrik ediyoruz.biri rumuzlu atıcı,öyle bir yorum yazmışsın ki resmen ön yargılı ve atıp tutmuşsun derler ya işte öyle...
    Cevapla
  • Ali Eren 7 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun kardeşim.Sadece yüzme bildiği için sıfır başarı ile çeyrek asır ülkemizi temsil eden soytarılardan sonra seni görmek mutlu etti.Yarışlarını izlemek için sabırsızlanıyorum
    Cevapla
  • German 50 7 ay önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim, Benim Oglum mun Almanya 2 çiligi var yüzmede,kendisi çift vatandaş neden Milli Takima çagrilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle