Zübeyir Bekiroğlu: Geleneksel sporlara ilgi her geçen gün artıyor

Türkiye Atlı Spor Dalları Türkiye Şampiyonası Doğu Grubu Müsabakaları Ankara’da gerçekleştirildi.

GİRİŞ 11.07.2023 17:11 GÜNCELLEME 12.07.2023 01:00

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Şampiyonası Atlı Okçuluk Doğu Grubu Müsabakaları Ankara’da gerçekleştirildi.

Organizasyona aynı zamanda resmi lisansı da olan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ve kızı Ceylin Cantimur’da iştirak etti. Önceki gün Ankara’nın Kahramankazan İlçesi TMO Tesisleri’nde start alan müsabakaların açılış törenine Ak Parti 27. Dönem milletvekili Mustafa Elitaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da katıldı.

Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanı Zübeyir Bekiroğlu, "Geleneksel sporlara ilgi her geçen gün daha da artıyor. Türk insanı için önemli olan at ve spor etkinliklerini yurdun her köşesine yaymak için mücadele vereceğiz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ise geleneksel branşların ihyası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve evladı Necmeddin Bilal Erdoğan ile birlikte var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.