Uluslararası Satranç Turnuvası'nın yeri ve tarihi belli oldu

Uluslararası Satranç Turnuvası bu yıl 26 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Atatürk Çağdaş Yaşam ve Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yapılacak.

Uluslararası Satranç Turnuvası'nın yeri ve tarihi belli oldu
Uluslararası Satranç Turnuvası'nın yeri ve tarihi belli oldu
GİRİŞ 19.06.2023 18:07 GÜNCELLEME 21.06.2023 13:15

Uluslararası Satranç Turnuvası'na sayılı günler kala turnuvanın düzenleneceği yer ve tarih de belli oldu. 

Uluslararası Satranç Turnuvası bu yıl 26 Ağustos -1 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Atatürk Çağdaş Yaşam ve Çok Programlı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.



Türkiye Satranç Federasyonu, Fatih Belediyesi, İstanbul İl Spor Müdürlüğü ve İstanbul Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenecek turnuvada 20’yi aşkın ülkeden 1000’in üzerinde yarışmacı mücadele edecek.



Turnuvanın protokol ve tanıtım toplantısı ise 20 Haziran Salı günü saat 17.00'da Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak. Tanıtım toplantısına Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve İTO Başkanı Şekip Avdagiç katılacaktır.


SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.