Taekwondo sporcuları Dünya Şampiyonası'na hazır!

Taekwondo Federasyonu Başkanı kadın ve para taekwondo milli takımı sporcularından sonra erkek milli takım sporcularını da kamp yaptıkları İzmir Çeşme’de ziyaret etti.

GİRİŞ 16.05.2023 18:26 GÜNCELLEME 16.05.2023 18:26

Taekwondo Federasyonu Başkanı kadın ve para taekwondo milli takımı sporcularından sonra erkek milli takım sporcularını da kamp yaptıkları İzmir Çeşme’de ziyaret etti.

Fransa ve Slovenya milli takımı ile birlikte dünya şampiyonasına hazırlanan Taekwondo Milli Erkek Takımı bu organizasyonda en az 5 madalya kazanmak istiyor.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, takımın son durumu hakkında Antrenör Servet Tazegül’den bilgi aldığını ifade ederek, “Çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyorlar. İstediğimiz sonuçları alarak Türk milletinin yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu. 

Bu arada Üniversite Sporları ve Taekwondo Federasyonu’nun organize ettiği ünilig müsabakaları da 10-13 Mayıs tarihleri arasında Bartın’da gerçekleştirildi.

Bu müsabakaların da çok iyi geçtiğine dikkat çeken Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, “Son derece yüksek bir katılım oldu. Taekwondo sporunun geleceği açısından katılımın yüksek olduğunu gördük. Bu da bizi sevindiriyor. İnşaallah hedeflerimize ulaşırız. Hedefimiz öncelikli olarak Türk insanına özellikle de gençlerimize branşımızı sevdirmek” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.