Taekwondo’da Okul Sporları Heyecanı

Küçük yaş grubundaki müsabakalar Kastamonu’nun yanı sıra Erzincan, Nevşehir ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.

Taekwondo’da Okul Sporları Heyecanı
Taekwondo’da Okul Sporları Heyecanı
GİRİŞ 13.04.2023 00:44 GÜNCELLEME 11.09.2023 14:13

Taekwondo’da okul sporları heyecanı. Taekwondo sporunun altyapısı için hayli önem taşıyan Okul Sporları Yaş Grupları Taekwondo Müsabakaları Türkiye’nin dört ayrı şehrinde geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirildi. Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Kastamonu’daki müsabakalara iştirak ederken bu ilde birde iftar verdi. İftara Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ve çok sayıda taekwondocu iştirak etti. 

Kastamonu’nun yanı sıra Erzincan, Nevşehir ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen grup müsabakalarına 3 bin civarında minik taekwondocu katıldı. Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, müsabakalara katılımın son derece yüksek olduğunu ve kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini ifade ederek, “Türkiye’de taekwondo sporunu çok fazla seviliyor. Özellikle de ilkokul ve ortaokullarımız sporcu fabrikamız haline geldi. Bu müsabakalar bunu bir kez daha gösterdi. Başarılı olarak gördüğümüz çocuklarımızı yakın takibe aldık. Taekwondo sporunun geleceği teminat altındadır” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.