ABD'li boksörden Putin'e sürpriz talep!

ABD’li boksör Kevin Johnson, Moskova’da Rus rakibini yendiği maç sonrası yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslendi.

GİRİŞ 01.04.2023 14:40 GÜNCELLEME 01.04.2023 14:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD’li boksör Kevin Blue ‘Kingpin’ Johnson (43) dün Rusya’da yaptığı ve kazandığı maç sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu.

KEVIN JOHNSON, PUTIN'DEN VATANDAŞLIK İSTEDİ

ABD’li profesyonel ağırsıklet boksörü Kevin ‘Kingpin’ Johnson, dün akşam Rusya’nın başkenti Moskova’da Rus boksör Vyacheslav Datsik ile yaptığı ve kazandığı boks maçı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin’e ringden seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini duyurdu. Johnson maç bitimiyle ringde kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"KARİYERİME RUSYA'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

“Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum. Onayınızla Rus pasaportu almak ve Rusya’nın evim olmasını istiyorum.”

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin dikkat, bunda cia kokusu var...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan serseri Rusya'nın işi gücü yokta seninle mi uğraşacak yürü git işine
    Cevapla