Başpehlivan Recep Kara deprem bölgesinde! Kendi imkanlarıyla...

Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara, 7,6 ile ikinci büyük depremin yaşandığı Elbistan'da arama-kurtarma çalışmalarına katıldı.

Başpehlivan Recep Kara deprem bölgesinde! Kendi imkanlarıyla...
Başpehlivan Recep Kara deprem bölgesinde! Kendi imkanlarıyla...
GİRİŞ 10.02.2023 21:12 GÜNCELLEME 10.02.2023 21:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 km altında gerçekleşti. Saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa olmak üzere birçok kentten hissedildi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor.

Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara da ikinci büyük depremin yaşandığı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giderek arama-kurtarma çalışmalarına katıldı. 

Kara'nın kendi imkanlarıyla iş makinesi temin ettiği ve deprem bölgesinde çalışmalara katıldığı belirtildi. 

İşte Recep Kara'nın o görüntüleri: 







SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • KOCA ÇINAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Pehlivanlı yanlız güç ve kuvvete dayalı bir spor müsabakası olmayıp aynı zamanda ahlak ve insanlığa dayalı bir kahramanlık spor bıranşıdır. Pehlivanlar; Hz. Peygamber Efendimiz Hz Hamza'yı bu spor dalının piri kabul eder ve o geleneği devam ettirirler. Pehlivanlık yiğitliğin,mertliğin, dürüstlüğün ve insanlığın timsali insanlardır. Pehlivanlar doğru ve dürüsttürlerdir. Pehlivanların hemen hemen hepsi RECEP KARA kardeşim gibi iyilik ve dürüstlük timsali insanlardır. Onlar bizim gönlümüzün ŞAMPİYOLARI dırlar. Başarılarnız daim olsun KOCA KAHRAMANLAR...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamdır
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sayısını arttırsın böyle karekterli insanların ,Rabbim yardimciniz olsun ustam.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İki üç defa muhabbetim oldu Gerçekten Recep KARA adamın hasıdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Recep Kara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle