Trabzon'dan acı haber! Milli boksör kaza yaptı

Trabzon’da milli boksörün kullandığı otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Kazada milli boksör yaralanırken, arkadaşı hayatını kaybetti.

Trabzon'dan acı haber! Milli boksör kaza yaptı
Trabzon'dan acı haber! Milli boksör kaza yaptı
GİRİŞ 17.11.2022 20:50 GÜNCELLEME 17.11.2022 20:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzon’da milli boksörün kullandığı otomobilin karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu’nda milli boksör Mehmet Aydemir yönetimindeki 61 KG 767 plakalı otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tırın altına giren otomobili gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan sürücü Aydemir ile arkadaşı Yiğit Şahin itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Yiğit Şahin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yaralanan milli boksörün ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.



Milli boksör Mehmet Aydemir, 3-10 Eylül 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda Avrupa 3.’sü olmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki kamyonlar ölüm saciyor kamyon kasasinin altinda engel bariyeri yok araba o sebeple kasanin altina giriyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefat eden kardeşimize Rabbimiz gani gani rahmet ve merhamet eylesin,ahiret mekanı cennet olsun inşaallah.Milli kardeşimize acil şifalar dilerim.Öyle bir dalgınlık,dikkatsizlik ve akıl tutulması ki duran tıra çarpıyosun.Trafikte her an'ın çok önemi var.Bu arada Araç ne Bmv ne de Reno.Audi 80 diesel.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Araba audi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun ama araba bmw değil
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler bmw ye binince abul sabuk kullanıp ailelerinize acı yaşatmayın. Allah cc rahmet eylesin. Kardeşimize de şifalar versin
    Cevapla
  • Tayfun 1 yıl önce Şikayet Et
    ama abi, bu araç bildigimiz teneke, yani Renault Tabutu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle