Dünyanın beklediği maçta kazanan Islam Makhachev oldu!

Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Islam Makhachev, Brezilyalı boksör Charles Oliveira'ya beklemediği bir mağlubiyet yaşatarak, hafif sıklette UFC kemerinin yeni sahibi oldu.

Dünyanın beklediği maçta kazanan Islam Makhachev oldu!
Dünyanın beklediği maçta kazanan Islam Makhachev oldu!
GİRİŞ 23.10.2022 14:07 GÜNCELLEME 23.10.2022 14:12
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Karma Dövüş Sanatları UFC'de boks sevelerin merakla beklediği mücadelede Islam Makhachev ile Charles Oliveira dün gece ringe çıktı.

Khabib Nurmagomedov'un halefi olarak gördüğü Islam Makhachev, Brezilyalı boksör Charles Oliveira mağlup etmeyi başardı.

​Karşılaşma öncesi favori gösterilen Brezilyalı rakibini ikinci rauntta pes ettiren Islam Makhachev hafif sıklette UFC kemerinin yeni sahibi oldu.



Islam Makhachev: "Hayatım boyunca bunun için çalıştım"

Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Islam Makhachev, Charles Oliveira'nın 11 maçlık galibiyet serisini bitirdiği maçın ardından, "Hayatım boyunca bu an için çalıştım. Hepinize teşekkür ederim." dedi.



Khabib Nurmagomedov: "Islam için çok mutluyum"

Antrenörlüğünü yaptığı Islam Makhachev'in galibiyetinin ardından konuşan Khabib Nurmagomedov; "Islam için çok mutluyum. Günlerdir herkes Oliveira'yı favori gösteriyordu ama Islam çıktı ve onu yendi. Yıllardır birlikte bugünü görebilmek için çalıştım. Şimdi doğrudan Avustralya'ya uçmasını ve Volkanovski ile dövüşmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.



Charles Oliveira, "ilk raundda nakavt edeceğim" demişti...

Karşılaşma öncesi favori gösterilen Charles Oliveira hayranlarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Islam Makhachev'e sadece 2 raund karşı koyabilen Brezilyalı boksör, mücadele öncesi yaptığı açıklamada, "Islam Makhachev'i ilk raundda nakavt edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.




Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 72
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban senin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gurur duyduk Müslüman Dağıstanlı ile..
    Cevapla
  • Dağıstan Özerktir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH başarılarınızı ve sayılarınızı artırsın. Çalıştırıcısı da dünya şampiyonu. Geçen sene İslama hakaret eden rakibini, ringde ezmiş ve kaldırıp ring dışına atmıştı. Bu olaydan sonra genç yaşta sporu bıraktı. ALLAH onlardan razı olsun.
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kibirlenenleri hep aynı son bekler
    Cevapla
  • İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle