Nesrin Baş, 4 yıl sonra bir ilki başardı

U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nesrin Baş, 4 yıl sonra bir işki başardı.

Nesrin Baş, 4 yıl sonra bir ilki başardı
Nesrin Baş, 4 yıl sonra bir ilki başardı
GİRİŞ 21.10.2022 15:41 GÜNCELLEME 21.10.2022 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda finalde Japon Naruha Matsuyuki'yi 8-0 yenerek kadınlarda 68 kiloda ülkemize altın madalya getiren Nesrin Baş, bu organizasyonda kadınlardaki 4 yıllık şanssızlığımızı da kırmış oldu. 20 yaşındaki Beşiktaşlı güreşçi, 2018'den sonra U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlarda finale yükselen ve madalya kazanan ilk milli sporcumuz olmayı başardı.



YERİ GELDİ SAKALTLANDIM, AĞLADIM AMA PES ETMEDİM, BAŞARDIM

Elde ettiği şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Nesrin Baş, "Yeri geldi sakatlandım ağladım ama asla pes etmedim. Bir sürü olumsuzluklar yaşadım ve her seferinde daha çok çalıştım, başarıyı daha çok istedim. Ve sonunda hayallerimi gerçekleştirdim" dedi. Başarılı güreşçi, "Beni bu yolda yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere, her zaman yanımızda olarak bizi destekleyen kulübümüz Beşiktaş'a, benimle bu yolda ter dökerek dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma, hocalarıma teşekkür ederim. Emeklerine ve yüreklerine sağlık. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.(DHA)
 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • 3477 1 yıl önce Şikayet Et
    MaaşAllah kızımıza
    Cevapla