İpek Soylu, kariyerini sonlandırdığını açıkladı

Milli tenisçi İpek Soylu, profesyonel tenis kariyerini noktalamaya karar verdiğini açıkladı.

İpek Soylu, kariyerini sonlandırdığını açıkladı
İpek Soylu, kariyerini sonlandırdığını açıkladı
GİRİŞ 25.09.2022 11:12 GÜNCELLEME 25.09.2022 11:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, 20 yıllık tecrübesini yeni hedefler için kullanacağını belirtti.

Bu sürede kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Soylu, şu ifadelere yer verdi:

"Tenis bana çok erken yaşta emek vermeyi, mücadele etmeyi, davranışlarımın ve sonuçlarının sorumluluğunu almayı öğretti. Dünyanın her kıtasında bulunmamı, işimi en iyi seviyelerde, işinde en iyi olan insanlarla bir arada yapmamı, harika insanlarla bağ kurmamı sağladı. Fiziksel ve mental bana en iyi duyguları yaşatırken bazı zamanlarda da en zor duyguları hissettirdi. 20 sene boyunca oluşturduğum kariyerime dönüp baktığımda iyi ki her saniyesinde var oldum, her saniyesinde 'elimden geleni yaptım' diyorum. Profesyonel tenis kariyerimi noktalarken 20 yıllık bu tecrübemi yeni hedefler ve yeni çalışmalar için kullanacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta kendim olmak üzere, aileme ve kariyerim boyunca desteğini ve sevgisini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim."

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin bir kariyerin varmıydı ya varda benimmi haberim yok
    Cevapla
  • Halo dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    kariyer derken. ilk kez duyduk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Wimbldin şampiyonluğu mu var. 20 yıl da serena Williams la hiç karşılaşmışmı. Bir dercesini varmı Türkiye yi Avrupa da, Dünya şampiyonası gibi turnuvalarda temsil edip bir de e yapmış mı. O zaman kendi zevkine tenis oynamış hülya Avşar gibi banane, bırakıyormuş Allah'ın seversen bırakma nolur.
    Cevapla
  • Adı-Yaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kariyer? Lisanslı sporcu olma kariyeri mi? Be yaptı da kariyer oldu? 20 sene lisanslı sporcudur en fazla. Sporculuk hayatında Toplamda değiştirdiği raket sayısı bellidir. 20 senede 20 raket değiltirmiştir en fazla. 3-5 okullar arası şampiyonluk. Gençler yıldızlar kategorisinde ülkemizi sözde temsil etme elenip geri dönme. Başka ne olacaktı ki? Sanırsın Maria Sharapova...
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin hayırlısı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle