Hamza Yerlikaya: Millet olarak onur ve gurur duyduk

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Taha Akgül ile birlikte Dünya Güreş Şampiyonası’nda 4. altın madalyalarını aldıklarını söyleyerek, "Biz millet olarak onur ve gurur duyduk. Türk sporu yeniden diriliş gösteriyor." dedi.

 Hamza Yerlikaya: Millet olarak onur ve gurur duyduk
Hamza Yerlikaya: Millet olarak onur ve gurur duyduk
GİRİŞ 16.09.2022 22:54 GÜNCELLEME 16.09.2022 22:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da devam eden Dünya Güreş Şampiyonası’nı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Milli güreşçileri tebrik eden Yerlikaya, "Bu buradaki 4. altın madalyamız. Burhan’ı, Rıza’yı, Yasemin’i, Taha’yı tebrik ediyoruz. Biz millet olarak onur ve gurur duyduk. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen federasyonlarımıza, hocalarımıza, antrenörlerimize çok teşekkür ediyoruz. Türk sporu yeniden diriliş, yeniden varoluşunu gösteriyor. Son zamanlardaki alınan madalyaları da görüyorsunuz. Bunlar sürekli artarak büyüsün istiyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Zeko 1 yıl önce Şikayet Et
    Taha Akgül diyor ki bizi yalnız bıraktılar bu gün başarımı tebrik etmeye dahi gelmediler.. Sen ne diyorsun sn bakan bey.
    Cevapla
  • Yörük 1 yıl önce Şikayet Et
    Fitne çikarmaya çalışma
    Cevapla
  • Anlamadım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne dirilişi arkadaş, bu spor dalında zaten hep zirveden inmedik hep üst seviyede olduk. Bu adam hangi ülkede yaşıyor merak ettim doğrusu, yakışmadı sana Hamza Yerlikaya.
    Cevapla
  • Ali Can Yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    Güreş federasyonun cılkı çıkmış. Bir sürü farklı grup var. Kedi köpek benzeri bir münakaşa var. Taha Akgül canlı yayında ceraha neşteri vurdu umarım bakanlık gerekeni yapar.
    Cevapla