Sakarya'da off-road rüzgarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 2022 Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın son etabında 14 şehirden 30 araç ve 60 sporcu yarışları başarıyla tamamlamak için kıyasıya mücadele ediyor.

Sakarya'da off-road rüzgarı
Sakarya'da off-road rüzgarı
GİRİŞ 11.09.2022 14:40 GÜNCELLEME 11.09.2022 14:40

2022 Petlas Off-Road Türkiye Şampiyonası’nın 5. ayağı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Sakarya’da seremonik startı ile 2 gün önce başladı. Yarışların ilk etabı ise dün Kömürlük Mahallesi mevkiine orman parkurunda start aldı. Bu çerçevede şampiyonanın ikinci etabı ise Adapazarı ilçesi Karaköy Mahallesi mevkiinde hazırlanan otomobil sporları tesisi Spor Ada parkurunda devam ediyor. Seyirci etabı olarak adlandırılan parkurda 14 şehirden 30 araç ve 60 sporcu, yarışları tamamlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Nefes kesen heyecana sahne olan yarışlarda misafirler için hazırlanan pist alanında yüzlerce sporsever, yarışları yakından takip etme fırsatı buluyor. Sporcuların verdiği kıyasıya mücadelenin sonunda ise dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.