Rıza Kayaalp'ten Güreş Milli Takımı'na destek çağrısı!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Güreş Milli Takımı’na destek istedi.

Rıza Kayaalp'ten Güreş Milli Takımı'na destek çağrısı!
Rıza Kayaalp'ten Güreş Milli Takımı'na destek çağrısı!
GİRİŞ 03.09.2022 11:33 GÜNCELLEME 03.09.2022 11:33

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 10-18 Eylül’de düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla milli takıma destek istedi.

Çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından #sırtımızyeregelmez etiketiyle paylaşan Rıza Kayaalp, "Bugüne kadar 11 Avrupa, 4 kez Dünya şampiyonu oldum. Bu yıl Dünya Güreş Şampiyonasında arkadaşlarımla birlikte yine şampiyon olmak, bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya okutmak için mindere çıkacağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Şampiyonada yanımızda olduğunuzu göstermek için www.sirtimizyeregelmez.com adresine tıklayarak bizlere mesaj gönderebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

www.sirtimizyeregelmez.com adresinden Güreş Milli Takımına destek bildirenlerin ad ve soyadının yazılı olduğu kartonu tutan Rıza Kayaalp, bu kez de "Gönderdiğin bu mesaj, şampiyonada gücümüze güç katacak." dedi.

Söz konusu uygulama, kısa sürede çok sayıda kişi tarafından kullanıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.