Cem Bölükbaşı'nın Formula 2'deki sözleşmesi feshedildi

Cem Bölükbaşı'nın Formula 2'deki sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi.

Cem Bölükbaşı'nın Formula 2'deki sözleşmesi feshedildi
Cem Bölükbaşı'nın Formula 2'deki sözleşmesi feshedildi
GİRİŞ 25.08.2022 11:47 GÜNCELLEME 25.08.2022 11:47

Formula 2 takımı Charouz Racing, 24 yaşındaki milli sporcu Cem Bölükbaşı'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu.

Cem'in yerine Tatiana yarışacak

Charouz, hafta sonu Belçika'da gerçekleştirilecek Spa-Francorchamps pistinde Cem Bölükbaşı'nın yerine Tatiana Calderon'un yarışacağını belirterek "Kolombiyalı sürücü, sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedilen Cem Bölükbaşı'nın yerine 2022 sezonunun geri kalanında 2019'dan bu yana ilk kez Formula 2'de yarışacak." ifadelerinin kullanıldığı bir açıklamada bulundu.

Bu sezon Formula 2'ye katılma başarısı gösteren 24 yaşındaki milli sporcu, bu organizasyonda Türkiye adına yarışan ilk otomobil sporcusu olmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.