Mike Tyson 500 milyon Dolar'ı tüketti, çocuklarına pay yok!

Boks tarihinin gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olarak gösterilen Mike Tyson, kariyeri boyuncu kazandığı 500 milyon doları tükettiğini ve çocuklarına pay bırakmayacağını açıkladı.

Mike Tyson 500 milyon Dolar'ı tüketti, çocuklarına pay yok!
Mike Tyson 500 milyon Dolar'ı tüketti, çocuklarına pay yok!
GİRİŞ 13.08.2022 12:00 GÜNCELLEME 13.08.2022 12:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mike Tyson boks ringlerinin yanı sıra özel hayatıyla da sürekli gündeme geldi. Boks tarihinin gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olarak gösterilen 56 yaşındaki eski sporcu, kariyeriyle ilgili konuştu.

NTV Spor'un haberine göre geçtiğimiz günlerde bir podcast yayınına katılan Tyson, "Boks kariyerim boyunca kazandığım 500 milyon Dolar'ın son 1 milyonunu rehabilitasyona harcadım. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.

Parayı kadınlarla birlikte yediğini söyleyen Tyson, "500 milyon Dolar çok para gibi gözüküyor ancak hepsi bitti" diye konuştu.

2020 yılında ayda yaklaşık yarım milyon Dolar kazandığı bilinen Tyson çocuklarına ise fazla bir şey bırakmayacağını söyledi. Tyson, "Onlara bol sıfırlı bir şeyler bırakamayacağım. Çok çalışma ve dua öğretisi bırakıyorum. Para onlara yardım etmezdi. Onlara zarar verirdi çünkü onlara kendi başlarının çaresine bakmayı ve zorlukların üstesinden gelmeyi, çalışmayı öğretmezdi" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hesap günü eller konuşur ayaklar şahitlik eder. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur. Tersini yapanların vay haline.
    Cevapla
  • Durdu Ali Uzun 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olana para çok şeydir, akılsız olana hiç bir şey. N. Hocaya sormuşlar parayı sen de seviyorsun Hoca diye, Hoca; Senin gibi pis adamlara muhtaç etmediği için seviyorum, demiş. Para insanı sıcak tutar. Para insana yeni akıl öğretir. Ancak inananlara Allah yeter.
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylem senin nefsinin bahanesi olmuş sadece
    Cevapla
  • Civilization 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler de babam ölsün dedem ölsün de emekli maaşı bize kalsın diye pusuda bekler. Medeniyet çok başka bir şey ( çalışın, çalışın, çalışın).
    Cevapla
  • bu işler böyle 1 yıl önce Şikayet Et
    bu açıklama yerli bir isimden gelseudi yine meseni dermiydin ? elin bpku bile size kültürel kokuyor , öğreti dolı geliyor ! aslonda özünüz de öulesine eziksiniz ki , zavallılar sizi !
    Cevapla
  • oank 1 yıl önce Şikayet Et
    son yumruğu çocuklar yemiş
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kral Yorum bu iste
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle