Şampiyonluk kupası Gaziantep'te

Kadın Futbol Süper Ligi final karşılaşmasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenerek şampiyon olan ALG Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül tarafından çiçeklerle karşıladı.

Şampiyonluk kupası Gaziantep'te
Şampiyonluk kupası Gaziantep'te
GİRİŞ 13.06.2022 11:47 GÜNCELLEME 13.06.2022 11:47

İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanan nefes kesici mücadelenin ardından 2021- 2022 sezonu şampiyonu olan ALG Spor, uçakla Gaziantep'e geldi.

Şampiyonluk kupasını da kente getiren kadın futbolcuları, Gaziantep Havalimanı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül ve taraftarlar karşıladı. Takımı çiçeklerle karşılayan ve teknik heyet ile sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Fatma Şahin, şampiyon sporcularla bir süre sohbet etti. Başkan Şahin, kadın sporcuların büyük bir başarı yakalayarak Spor Şehri Gaziantep'i gururlandırdığını belirterek, şampiyonluk kupasının Gazi şehre gelmesinin tesadüf olmadığı vurguladı. Şahin, kız çocukları için bu başarıyı yakalayan oyuncuların artık birer rol model olduğunu, Gaziantep Modeli’nin bir kez daha öneminin ortaya çıktığını kaydetti.

Gaziantep Havalimanı’nın önünde bekleyen taraftarlar ise takımı meşaleler, davul ve zurna eşliğinde karşılayarak, şampiyonluğu kutladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.