Tekvando Milli Takım sporcusu vefat etti!

Şanlıurfa'da kalp krizi geçiren 20 yaşındaki Tekvando Milli Takımı sporcusu Osman Kaplan hayatını kaybetti.

Tekvando Milli Takım sporcusu vefat etti!
Tekvando Milli Takım sporcusu vefat etti!
GİRİŞ 30.05.2022 21:44 GÜNCELLEME 30.05.2022 21:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milli Takım ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor'da forma giyen tekvandocu Osman Kaplan, arkadaşlarıyla dolaştığı sırada fenalaştı. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Kaplan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen Kaplan'ın cenazesi, yarın yapılacak törenin ardından Şanlıurfa'da defnedilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayarak, "Uluslararası müsabakalarda ülkemizi ve şehrimizi birçok kez başarıyla temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Milli Sporcumuz Osman Kaplan'ın geçirdiği kalp krizi sonrası vefat ettiğini üzülerek öğrendim. Sporcumuza Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah nur içinde yatırsın inşallah
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu aşının kanda koyulaşmaya neden olarak beyine pıhtı atma olaylarını arttığıda bir gerçektir, corona yaşayanlarda da olmaktadır. Gençlerde kolda ağrı uyuşma, gögüs ağrısı, tırnsklarda veya dudakta morarma belirtileri ile uykuya yat geçer demeyim acilde bir ekg alınması belki hayat kurtarır, doktora danışarak bir kan sulandırıcı alınması birşeyleri önleyebilir.
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Mrna Biontek aşısında genç kuşakta Kalp Zarında İltihaplanmaya yolaçarak miyokard nedeniyle kalp Krizine neden olma vakaları vardır. Hiçbir dönemde bu kadar genç kuşak vefatı görülmediği bazı doktorların gözlem ve beyanlarında vardır. 19 yaşındaki oğlum çok şükür krizden sonra ilaç tedavisinde.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Aşılımıydı acaba?
    Cevapla
  • OSMANLI 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Genc yasta milli sporcu süpheli bir ölüm, insaAllah otopsi yapilmistir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle