Kadın boksuna Fenerbahçe damgası

Fenerbahçe Kulübü, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 madalya kazanan sporcularını tebrik etti.

Kadın boksuna Fenerbahçe damgası
Kadın boksuna Fenerbahçe damgası
GİRİŞ 21.05.2022 03:09 GÜNCELLEME 21.05.2022 03:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Fenerbahçe Kulübünün sporcuları Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılarla gözlerimizi doldurdular, göğsümüzü kabarttılar. Bugün milli bayrağımızı dalgalandıran ve İstiklal Marşı'mızı okutarak bizleri sevinç gözyaşlarına boğan tüm sporcularımızı, hocalarını, Fenerbahçe Boks Şubemizi canıgönülden tebrik ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'na sarı-lacivertli sporcular damga vurdu.

Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden 12 boksörden 8'ini Fenerbahçeli boksörler oluştururken, sarı lacivertli kulüp 5 madalya sevinci yaşadı.

Fenerbahçeli kadın boksörler, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nı 4 altın, 1 bronz madalya ile noktaladı. 48 kiloda Ayşe Çağırır, 50 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş, +81 kiloda Şennur Demir kazandıkları altın madalyayla dünya şampiyonluğu sevinci yaşarken, 70 kiloda Sema Çalışkan şampiyonayı bronz madalyayla noktaladı.

Sarı-lacivertliler dışında altın madalya kazanan diğer boksör Trabzonsporlu Busenaz Sürmeneli olurken, Karabük Baykan Arslan Spor Kulübü boksörü Elif Güneri de şampiyonayı bronz madalyayla tamamladı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Halk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne fener hazımsızlığını var ismi geçmesin ama etinden sütünden faydalanalim..Bu sporcular sonuçta bu kulüp emek ve imkanları ile birlikte bu seviyeye çıkmış tabiki hakkı verilmeli..
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir milli mesele lütfen kulüp bazında haber yaparsanız şampiyonlarin başarısına göle düşüneceksiniz biz onları milli gurur ile sevdik bulundukları kulüp ile değil!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk kızları da sokakta yetişmiyor.Üzerlerinde emek var ,haklarını teslim etmek gerek.
    Cevapla
  • manam 1 yıl önce Şikayet Et
    karadenizlileri begenmeyen fener madalya sevincini yasiyor trabzon turkiyenin cimentosudur
    Cevapla
  • Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Madam biz Karadenizli Fenerlileriz algı yapma..Konuları çarpıtma tebrik et. Siz ancak kendi içinizde çimento olursunuz..
    Cevapla
  • Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazıyı kim yazıp servis etti böyle bir yazı olurmu fenerbahçeliler la bu kızların hepsi türk insanları ayrıştırmayın ayıp bişeylerin propagamdasını yapmayın
    Cevapla
  • Tkm 1 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti
    Cevapla
  • türkish 1 yıl önce Şikayet Et
    dingil ne alakası var sonuçta bunlar Fenerbahçe oyun oyuncuları, orda yetişip hazırlanıyor, Fenerbahçe tebrik haketmiyormu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle