Nurcihan Ekinci ve Alican Özcan Avrupa Şampiyonu

İngiltere'de düzenlenen Avrupa Tekvando ve Para Tekvando Şampiyonası'nda milli para tekvandocular Alican Özcan ve Nurcihan Ekinci, altın madalya elde etti.

Nurcihan Ekinci ve Alican Özcan Avrupa Şampiyonu
Nurcihan Ekinci ve Alican Özcan Avrupa Şampiyonu
GİRİŞ 19.05.2022 21:44 GÜNCELLEME 19.05.2022 21:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası’nda kadınlar K44 47 kiloda ülkemizi temsil eden Nurcihan Ekinci, finalde Ukrayna’dan Viktoriia Marchuk’u 13-12 yenerek altın madalya kazandı.

Milli sporcu kariyerinde ilk kez Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Alican Özcan Avrupa Şampiyonu

Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası'nda erkekler K44 58 kiloda ülkemizi temsil eden Alican Özcan, finalde Fransa'dan Bopha Kong'u 34-15 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

Bu özel günde ülkeme armağan ediyorum

Şampiyonluğun ardından konuşan Alican Özcan "Çok mutluyum. Kariyerimde sadece Avrupa Şampiyonluğu eksikti. Onu da bu özel günde ülkeme armağan ediyorum." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adem Barut 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim her alanda ülkemizi bayrağımızı temsil eden tüm sporcularımıza yar ve yardımcı olsun güç kuvvet versin inşallah onları utandırmasın inşallah Alican Özcan benim yeğenim dünya ikincisi oldu �nşallah bugün Avrupa birincisi oldu Rabbim dünya Birincisinde olmasını bizlere nasip eder inşallah Selamlar
    Cevapla