Geleneksel okçulukta Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası, Samsun'da sona erdi

Geleneksel okçulukta Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası'nda kendi imkanlarıyla katılıp ikinci olan paralimpik sporcu Turgay Aslan büyük takdir aldı.

Geleneksel okçulukta Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası, Samsun'da sona erdi
Geleneksel okçulukta Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası, Samsun'da sona erdi
GİRİŞ 27.02.2022 22:58 GÜNCELLEME 28.02.2022 00:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenen Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası, Samsun'da sona erdi.

Rekor katılım sağlandı!

İlkadım Okçuluk Salonu'nda düzenlenen müsabakalara 120 kulüpten 260'ı kadın 810 sporcu katıldı.

Şampiyonada kadınlarda Sena Keçeci birinci, Şeyma Akgül ikinci, Sena Çoğal üçüncü oldu. Erkeklerde Mehmet Doğan birinciliği, Turgay Aslan ikinciliği, Faruk Siler üçüncülüğü elde etti.

Kendi imkanlarıyla katıldı

Ayrıca ikinciliği elde eden Turgay Aslan'ın turnuvadaki paralimpik sporculardan olması ve Balıkesir'den kendi imkanlarıyla ferdi olarak katılıp ikinciliği elde etmesi takdirle karşılandı.

Takımlarda ise kadınlarda Okçular Vakfı Spor Kulübü sporcuları Sena Keçeci, Beyzanur Akhan ve Fulya Erilli birinci, Hasanağa Geleneksel Okçuluk sporcuları Ayşe Ayyıldız, Macide Çelik ve Kadriye Gündoğan ikinci, Kocaeli Öncü Gençlik sporcuları Hatice Kurt, Betül Açıkgöz ve Melike Çörtük üçüncü sırada yer aldı.

Erkeklerde Okçular Vakfı Spor Kulübü sporcuları Mahmut Furkan Erilli, Ahmet Üçler ve Mustafa Doğan birinciliğe, Hasanağa Geleneksel Okçuluk sporcuları Hayati Akkaya, Osman Bacılı ve Erdem Gömleksiz ikinciliğe, Atıcılar Geleneksel Okçuluk sporcuları İlker Mutlu, Murat Üstün ve Ali Orhan üçüncülüğe ulaştı.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, spor kenti Samsun'da geleneksel okçuluk adına güzel bir şampiyona gerçekleştiğini belirterek, başarılı sporcuları tebrik etti.

YORUMLAR 7
  • Okçu 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Okçuluk Federasyonu 200 TL katılım ücreti alıyor ve verdiği ödüler bundan daha az.
    Cevapla
  • Ersin 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılım ücreti yok, geç kayıt ücreti var. Yanlış bilgi vermeyin
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    500 TL 750TL 1000 TL yanlış mı gördüm
    Cevapla
  • Konubu Değil 3 yıl önce Şikayet Et
    Geleneksel sporumuz diyoruz koca organizasyon yapıyoruz koskoca ödül kartı basıyoruz ve ödüller: 1000 / 750 / 500 bari o dekotaları basmasaydınız trajikomik olmuş. Yazık olmuş.
    Cevapla
  • Bfr 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef haklısınız. Izleyici olarak oradaydım ve eleştirdim. Ama federasyon da yeni yarışmalarda yeni. O rakamların yanında bir sıfır daha olmalıydı
    Cevapla
  • Alemdaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    verilen ödüle bak elinde tuttukları pankart ödülden pahallı.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bravo, başarılar kardeşlerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle