Aşı karşıtı boksör virüsten hayatını kaybetti

Corona virüs salgınının gerçek olduğuna inanmayan ve aşı olmayı reddeden Avrupa Kickboks Şampiyonu Frederic Sinistra, Corona Virüsten hayatını kaybetti.

Aşı karşıtı boksör virüsten hayatını kaybetti
Aşı karşıtı boksör virüsten hayatını kaybetti
GİRİŞ 26.12.2021 00:29 GÜNCELLEME 26.12.2021 00:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

40 yaşındaki Sinistra Kasım ayının sonlarında Corona virüse yakalandı. Antrenörünün ısrarı üzerine tedavi olmayı kabul etti.

Boksör sosyal medya hesabından virüsün ciğerlerini olumsuz etkilediği ancak ringe daha güçlü döneceğine dair mesaj paylaştı.

Belçikalı sporcu doktorların uyarısına rağmen tedaviye evinde devam etmek istedi.

Evinde oksijen tüpüne bağlanan Dünya şampiyonu boksör 16 Aralık’ta Liege kentinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

YORUMLAR 8
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey bahane ölüm geldimi Allah imanlı ölmeyi nasip etsin
    Cevapla
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bir hastane çalışanı olarak söylüyorum, hastaneye yatanların %90 nı aşısız, yoğun bakımda yatanların neredeyse tamamı aşısız ve maalesef hayatını kaybedenlerin neredeyse tamamı aşısız, biontec ve sinovaca güvenmıyorsanız kendi aşımız çıktı bari onu olun, yoğun bakımda yatan hastaların durumunu görseydiniz 1 dk bile düşünmez aşınızı olurdunuz.
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Hasta olan ölmez ölüm vakti gelen ölür bahanesiz ölüm olmaz birşeyler bahane olur Allah cc bütün mümin kardeşlerimizi imanı ile vuslata erenlerden etsin amin
    Cevapla
  • korona 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi yapmış da hastaneye yük olmadan
    Cevapla
  • Fehmi Gür 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın etmeyin dostlar. Taktir elbet tecelli eder ama tedbiri alalim. Hic bir hastalığı olmayan kardesimizi kaybettik daha 38 yaşında idi aşı el et oluruz acele etmeyelim diyip mazeretler sunuyordu. Bu kumarı oynamayin bedeniniz bünyeniz kaparsa nasıl tepki verir bir muamma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle