Ampute maçında akıl almaz kavga!

Ampute Futbol 1. Ligi'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Kulübü ile Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında dün oynanan karşılaşma çıkan kavga nedeniyle tatil edildi.

GİRİŞ 06.12.2021 15:26 GÜNCELLEME 06.12.2021 15:45
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ampute Futbol 1'nci Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Kulübü ile Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü dün Zeytinköy Ampute Futbol Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Maçın ikinci yarısında bir pozisyon sonrasında oyuncular arasında çıkan tartışmaya kulübeden ve saha dışından da müdahale olunca ortalık bir anda karıştı. Kulübede bulunan Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Alper Er, bazı engelli oyuncuları darp edince kavga büyüdü. Bazı engelli oyuncular yerde yatarken tekmelere maruz kaldı.

İZLEYİCİ DE KAVGA ETTİ

Maçın hakemleri ve diğer oyuncuların araya girmesiyle saha içerisindeki kavga yatıştırılmaya çalışılırken bu kez de maçı izlemeye gelenler arasında kavga çıktı. Yumrukların, şişelerin havada uçuştuğu kavgayı, polisler müdahale ederek sonlandırdı. Maç, hakem tarafından tatil edilirken Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü oyuncuları polis eşliğinde sahadan ayrıldı.

Bu sırada takım otobüsüne binen Konya ekibinin başkanı Alper Er'e, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Kulübü oyuncusu Ömer Süzen, “Ben gaziyim, sen benim kılıma dokunamazsın. Seni kollamak için bacağımı verdim ben. Ben gaziyim" diyerek tepki gösterdi. Bazı oyuncular darp raporu alırken, Antalya ekibinden Turgut Altun'un ise boynunda ve vücudunun farklı yerlerinde çizikler olduğu görüldü.

Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmak için polis merkezine götürülürken, araya yöneticilerin girmesiyle şikayetten vazgeçildi. Kavga anları ise anbean kameralara yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • Kenan iran 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kavga edenler acaba insanmı Tutupta gaziye el kaldıranlar eliniz taş olur maazallah
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenan iran kardesim yorumuna basarken telefonum bozuk sikayet gonderdi hakkini helal et gaziye el kalkmaz
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdppkk oldugu yerlerde gazi ve şehitlere sagt hic görülmemiştir. Bu daha da kötüye gidiyor yazık Dagda Askerimiz savaş veryor mecliste Teröristler kol geziyor Belediyelerde aynen. Kemal chp yo Terör örgütü etti .Buna dur denemiyor TBB Aynen TTB Aynen üniverste hocaları keza .Avrupa insan hakları diye Teröristi güclendirildi.Türkün öz kanunu gerekir.Avrupada bu durum olsa inanın Idamı getirirler.
    Cevapla
  • Yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Antalya büyükşehir Belediyesinde hdp li bir çok isim chp listesinden büyükşehir Meclis’ine girdi.Onların işe aldıkları Kişiler de orada olmasın.
    Cevapla
  • Bülent kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Nefisdir ,Insani Yaratilanlarin en Üstünü Yapan, Nefisdir,Insani "hayvandan"en asagi yapan.. Amacimiz bu Dünya da ALLAH'IMIZI BULMAK VE ONA ULASMA GAYRETI. Simdi bu Gardaslarim heleki Vatan Ugruna Engelli Olmus Bu Gardaslarina Kalkan Ellerede Yazik,bu Olaylarada.Insan'nin Manasina Ulasma Dileklerimle
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet Fatih Terime 8 maç daha ceza
    Cevapla
  • Aglot 2 yıl önce Şikayet Et
    S o : Evet melek. Ali koç ve onun gibilerden kat ve kat iyi oldugu kesin
    Cevapla
  • S o 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimi bilmesek melek ilan edeceksiniz şu fanatikligi bırakın artık kime ne faydası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle