Tuzla Belediyesi'nden Mercedes'e esprili cevap!

Mercedes, Tuzla Belediyesi’nin temizlik araçlarını resmi sayfasından paylaştı. Tuzla Belediyesi ise bu tweete esprili bir cevap verdi.

GİRİŞ 09.10.2021 15:09 GÜNCELLEME 09.10.2021 15:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mercedes takımı Formula 1'de bugün İstanbul'da yapılan antrenman yarışlarının sonuçlarını değişik bir yöntemle açıkladı.

Mercedes-AMG PETRONAS'ın Formula 1 resmi hesabı, kendi pilotlarının antrenman sonuçlarını Tuzla Belediyesi'nin araçlarının fotoğrafıyla . Mercedes, iki temizlik aracının altına pilotları Valtteri Bottas ile Lewis Hamilton'un isimlerini yazdı.

TUZLA'DAN MERCEDES'E İLKER VE HAKAN'LI CEVAP

3.4 milyon takipçisi olan Mercedes’in bu paylaşımı kısa zamanda çok sayıda yorum ve beğeni alırken Tuzla Belediyesi de bu paylaşıma cevap verdi.

Mercedes'in yaptığı paylaşım üzerindeki pilot isimlerini değiştiren Tuzla, tweete 'Bu doğru' açıklamasını ekleyerek Valtteri ve Lewis yerine temizlik araçlarının şöforleri olan İlker ve Hakan isimlerini yazdı.

Tuzla Belediyesi'nin yaptığı bu paylaşıma on binlerce retweet ve beğeni geldi.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI'DAN ESPRİLİ CEVAP

Mercedes takımına bir cevap da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Yazıcı, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hey Toto! önümüzdeki sene için Russel ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun" diyerek Mercedes takımına esprili bir gönderme yaptı.

YORUMLAR 5
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mercedes ler Yeterlilik sınavını geçmiş mi ki pistlere çıkabilmiş
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime,ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.
    Cevapla
  • Muşlu Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Haha inanılmaz komik
    Cevapla
  • Tuzla 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda formula 1 yarislari sadece Tek tip araclarla degil sene icinde degisik standard daki araclarla yapilip pist sene boyunca yogun tutulabilir mororsiklet kamyon modifiye arac antika arac yada insansiz araclar gibi ayrica bu alan teknofest in ana ussu olarakta kullanilir sene boyunca gosteriler devam eder
    Cevapla
  • Karamanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Haha çok komik
    Cevapla