Canın sağolsun Rıza Kayaalp! Hedef bronz madalya

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 9. gününde milli güreşçi Rıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı Mijain Lopez Nunez'e 2-0 yenilerek final şansını yitirdi.

Canın sağolsun Rıza Kayaalp! Hedef bronz madalya
Canın sağolsun Rıza Kayaalp! Hedef bronz madalya
GİRİŞ 01.08.2021 12:49 GÜNCELLEME 01.08.2021 15:01
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Erkekler grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı Mijain Lopez'e 2-0'lık skorla yenilerek final şansını kaybetti.

Makuhari Messe'de grekoromen stil 130 kiloda mindere çıkan Rıza Kayaalp, rakibinin savunması karşısında zorlandı. İlk devreyi 1-0 geride geçen milli güreşçi, ikinci devrede de bir sayı verdi ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Final şansını yitiren Rıza Kayaalp yarın bronz madalya mücadelesi yapacak.

YORUMLAR 108
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    3 olimpiyat turnuvasinin ücünde de ayni kisiye kaybetti 1 oldu 2 oldu 3 te yen bari insan rakibe göre calisir, tamam cani sagolsun bize cok mutluluk yasatti ama bari 1 olimpiyat kazanaydi
    Cevapla
  • akif 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen ne komiksin rızaya dün rakip olan efsane birisi bu madalyayı alırsa olimpiyat rekoru kırıyor adamın rızaya gösterdiği saygıyı sen göstermek yerine rakibe göre çalışmamış diyorsun rambo filmi degil bu yada karete kid gerçek hayat rızanın nasıl çalıştığının videoları var bak allah ondan razı olsun kaç tane altın madalya getirdi ve en önemlisi altın gibi yürekli çocuk eleştri haksız olmuş helal sana rıza kardeşim
    Cevapla
  • serdar özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    rakip çok güçlü ama 4 sene sonra bile kübalının kazanma şansı var.
    Cevapla
  • ŞAHİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza bize bir çok gurur yaşattı ancak bu kübalıyla arasında güç anlamında büyük bir fark var.yenemezdi zaten bu adamı.
    Cevapla
  • ARAS 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha maçı izledim kübalı ile rıza arasında çok fark vardı adamı yere yıkamadi riza
    Cevapla
  • bayburtlu Ethem 2 yıl önce Şikayet Et
    bu da nazarlık olsun
    Cevapla
  • Radikal Elehettin. 2 yıl önce Şikayet Et
    130 mu, +130 mu? Çünkü bu adam fazla gibi. Öte yandan Rıza kardeşim 10 kez Avrupa şampiyonu olmuş bir güreşçidir. Çok büyük bir başarıdır bu. Benim çocukluğumda uzun bir aradan sonra Erol Mutlu Avrupa 3. sü Olmuştu diye tüm Türkiye bayram yerine dönmüştü. Rıza Kardeşim milletçe gururumuzdur, beğenmeyen kırmızı beyaz mayoyu giyer, daha iyisini yapar. Bu arada yorumcular arasında Dadaşları sevmeyen biri dadaşım rumuzuyla saçma sapan yorumlar yapıyor Erzurumlu kardeşlerim de buna tepkili. Sıkıntı yok dadaşlar bu ülke dadaşları bilir, dert etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle