Erdoğan'dan dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı'ya tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı'yı tebrik etti.

GİRİŞ 28.05.2021 22:40 GÜNCELLEME 30.05.2021 15:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı'yı telefonla arayarak tebrik etti.

Aerobik cimnastikte büyükler kategorisinde dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu olan Ayşe Begüm Onbaşı, "Türk kadının gücünü göstermiş olduk. Türk sporuna ve Cimnastik Federasyonuna verdiğiniz desteklerden dolayı tekrar teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"Türkiye seninle gurur duyuyor Ayşe kızım"

Erdoğan, resmi Twitter hesabından, "Türkiye seninle gurur duyuyor Ayşe kızım. Senin ve tüm genç evlatlarımın başarılarının devamını canı gönülden diliyorum. Gözlerinden öpüyorum. Nice şampiyonluklara..." sözleriyle de tebrik etti.

"Kızınız altın madalya ile geliyor!"

Sayın Cumhurbaşkanım; destek ve emekleriniz için teşekkür ederim. Türk gencinin ve kadınının gücünü gösterdiğim için ayrıca mutluyum. Kızınız altın madalya ile geliyor!

YORUMLAR 8
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetiştirdiği kulüp olan Fenerbahçe Atletizm Şubesine de teşekkürler..
    Cevapla
  • M.Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ BİR YERİ AÇIK OLMAYAN OSMANLI TORUNU GELMİŞ ŞAMPİYON YAPILMAZ mı?
    Cevapla
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızımızı ülkemizi başarı ile temsil edip altın madalya aldığı için kutluyorum. Ancak bir taraftan da üzülüyorum. Kadınların mayo giyip milyonların bakışlarına muhatap olduğu böyle bir işten Allah-u Tela ne kadar razıdır? Biliyorum birileri beni linç edecek ama sonuçta İslam'ın kaideleri bellidir. Allah hepimize hidayet nasip etsin. Amin.
    Cevapla
  • Tr yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Her zafer Başkan RTE hatirlatiyor
    Cevapla
  • Siyaset 2 yıl önce Şikayet Et
    Sporcuları dahi arayan tebrik eden, bu zamana kadar fakir fukara ayırt etmeden evine gidip mindere yere çöküp oturan, aslında halk adamı bir Devlet Başkanı...AKP li , MHP'li değilim ama zaman beni AKP-MHP işbirliğinin kesinlikle Türk ve Müslüman dünyasını düştüğü yerden ayağa kaldırma amacı içinde olduklarını görmemi sağladı,desteklenmesi gereken bir işbirliği.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle