Habib, 100 milyon dolarlık teklifi reddetti!

Habib Nurmagomedov, Mayweather ile dövüşmesi için teklif edilen 100 milyon doları reddetti.

Habib, 100 milyon dolarlık teklifi reddetti!
Habib, 100 milyon dolarlık teklifi reddetti!
GİRİŞ 26.05.2021 21:18 GÜNCELLEME 26.05.2021 21:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü Rus karma dövüş sanatçısı ve eski UFC hafif şampiyonu Habib Nurmagomedov, 100 milyon dolar karşılığında ABD'li eski boksör Floyd Mayweather ile dövüşmeyi reddetti. Nurmagomedov'un menajeri Ali Abdülaziz yaptığı açıklamada, "Habib, 'Hayır, ben ayrıldım, anneme ayrıldığımı söyledim, anneme verdiğim sözü tutarım. Eğer annem tekrar dövüşmeme izin verirse belki bunu yaparım, ama hemen şu anda dövüşmememi söylüyor' dedi" ifadelerini kullandı.

Kariyerini resmen sonlandıran dünyaca ünlü dövüşçü Habib Nurmagomedov, annesine verdiği sözü çiğnememek için 100 milyon dolar karşılığında ABD'li eski boksör Floyd Mayweather ile dövüşmeyi reddetti.

"ANNENİN İZNİ OLMADAN CENNETE GİREMEYECEĞİZ"

Sportskeeda'nın aktardığına göre, Habib Nurmagomedov'un menajeri Ali Abdülaziz, "Habib, kariyerini sonlandırdıktan sonra, Floyd Mayweather ile dövüşmesi için 100 milyon dolar teklif aldı. 100 milyon dolar. Floyd'a sorabilirsiniz, istediğiniz herkese sorabilirsiniz" diye açıkladı. Menajer, "Ama Habib, 'Hayır, ben ayrıldım, anneme ayrıldığımı söyledim, anneme verdiğim sözü tutarım. Eğer annem tekrar dövüşmeme izin verirse belki bunu yaparım, ama hemen şu anda dövüşmememi söylüyor' dedi." Ali Abdülaziz, "Habib Müslüman bir kültürden geliyor, biz annelerimize derin saygı duyuyoruz, annenin izni olmadan cennete giremeyeceğiz" diye ekledi.

YORUMLAR 26
  • Mustafa ağıl 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel bir evlat cennet annelerin ayakları altındadır ❤️
    Cevapla
  • Yavuz Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Eminim; Habib'e dil uzatanlara bırakın 100 milyonu, 1 milyon dolar verseler, ömürlerinin sonuna kadar hergün dayak yemeye razı olurlar. Adamın ringe veda etme anını sonrasında babası içşn ağlamasını, annesi için söylediklerini bir izleyin. 100 milyon doları elinin tersiyle iten bir adam var karşınızda. Edepli olun, bicdanlı olun.
    Cevapla
  • Dava Adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    Annesine yalvarıp elini öpüp, ringe çıkıp, 100 milyon USD yi alıp,Filistin'e bağışlasa müthiş bir iş davranış sergilemiş olmaz mıydı acaba?
    Cevapla
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    filistine silah lazim
    Cevapla
  • Mrrrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    Söz önemlidir bunun örneğini ve uygulamalarının Rasulullahin hayatından öğrenebilirsiniz.
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Habib Kardeş tadında bıraktın bırak böyle güzel olsun. Biranda idmandan düşme tavsiyem. Geri başlarsan kurtlar sofrası misali geçmişin intikamını almak için tuzaklar olabilir. Stop is stop. Antrenör spor salonu tv programı olabilir mi bilmem.
    Cevapla
  • Tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ne çok önyargılı bir kafa yapınız var ben kaç aydır bu adamı takip ediyorum dinine senden benden sadık bir insan olduğuna şahit oldum kimse klavye erkekliği yapmasın
    Cevapla
  • Basayev 2 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Kadirovun baş yaveri Habib..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle