Serap Özçelik Arapoğlu Avrupa Şampiyonu!

Avrupa Karate Şampiyonası’nda kadınlar kumite 50 kiloda Serap Özçelik Arapoğlu, Alman rakibi Hubrich’i mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu

Serap Özçelik Arapoğlu Avrupa Şampiyonu!
Serap Özçelik Arapoğlu Avrupa Şampiyonu!
GİRİŞ 22.05.2021 23:56 GÜNCELLEME 22.05.2021 23:56

Hırvatistan’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda kadınlar kumite 50 kiloda Serap Özçelik Arapoğlu, Alman rakibi Shara Hubrich’i mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Bakan Kasapoğlundan milli karatecilere tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hırvatistanda düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan milli karateciler için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

Hırvatistan'ın Porec kentinde devam eden Avrupa Karate Şampiyonası'nda şu ana kadar 5i altın, 2si gümüş, 1i bronz olmak üzere 8 madalya kazanan sporcularımızı kutluyorum. Kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandıran milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Avrupa Karate Şampiyonası'nda Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şampiyonada mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.